lacearsaf2-1342532821

Cum Gică a ieșit la pensie, timpurile moderne demodându-l, în vânzarea porumbului pled to pled pe plajă, locul lui Gică a fost luat  ireversibil de Maicăl. Cum, nu știți cine era Gică? Înseamnă că n-ați fost la Marea Neagră cu pierdere de frumos.

Era ăla cu Gică adevăratu’, ăsta-i Gică cu mâncatu’, ăsta-i Gică unicatu’, ia porumbul la băiatu’, ia porumbu’ și coceanu’, ca Monica Columbeanu, alo, alo, litoralu’, eu sunt Gică mondialu’. Pentru blonde și roșcate, le-am adus porumb în rate, 24 de karate, e porumb de calitate.  Ia porumbu’ de cocean, să-ți cânte Florin Salam. Alo domnu’ nu rata, luate-ar pofta sa te ia, pe mata și soacra-mea. Nu luați porumb de la bronzați, s-ar putea să vomitați. Ia uitați-vă la el, e copia lu’ Bin Laden. Prăvălie de oltean, fără ușă, fără geam. Dai cu piatra, ai spart geamu’, ai nenorocit țiganu’. Pentru fete părăsite, 15 boabe gratuite. Sună-mă că e fierbinte. Alo, domnu’ cu chelie, vrei porumb pe datorie până la Sfânta Marie, c-ai ajuns la Eforie.

Acum, pe litoralul românesc, mai precis la Eforie Nord, în ritm de dans fără thriller în repertoriu, și-a făcut apariția cu arde, ardeeeee, reinventatul  cu ale lui rime o zi bună vă doresc,  Maicăl Giacsăn mă numesc. Frigeeee, frigeeeeee! Lua-te-ar, lua-te-ar foamea să ta ia! Ia porumb cu multe boabe, să poți să le tragi la babe. Alooo, pentru fetele roșcate, ia porumbul pe la spate, boabele sunt de mâncare, iar cocenii vibratoare. Pentru baba părăsită, sună-mă că sunt fierbinte. Frige, frige! Cutărică, cutărică, te servim la păsă… păturică. Pentru fetele virgine am porumb cu vitamine. Vitamina A si B de le creste țâțele, pentru doamnele stilate am porumb de calitate.

Așa că, fără să vrei și chiar dacă nu îți face deosebită plăcere, chiar dacă creșterea ta face toți banii de o stațiune de pe meleaguri străine, dar te-ai rătăcit cumva pe o plajă românească, ascultă și mănâncă. Cum ce? Porumb fiert de la băieții. Eu am ros la un cocean și nu mi-a venit rău.