celebrity-beach-bum-cellulite

Vă scriu din fața unui cabinet de oftalmologie, unde aștept de ceva timp să vină doctorul pentru a-mi scoate buca ce mi-a intrat ieri pe plajă direct în ochiul drept. Norocul meu a fost soarele care bătea aprig de pe cer, el determinându-mă să-mi închid ochiul celălalt stâng a privire chiorâșă către grupul de femei cam la vârsta a doua și a treia care tocmai ce binevoise să își așeze pledul chiar lângă al meu. Eram sănătos tun, credeți-mă! Nici nu mă gândeam eu să ajung la doctor așa tam-nesam doar privind niște cururi de ani trecuți peste ele.

Nu, să nu mă înțelegeți greșit, dar dacă și una mai ferită de inhibiții avea slipul mai îmbrăcat peste buci, sunt sigur că nu exista posibilitatea de a-mi sări ditamai celulita bătrână în ochi, situația făcându-mă de rușine în fața sutelor de turiști care râdeau ca fraierii de mine. Cine dracu te-a pus să te uiți!, se auzea din jur. Așa-ți trebuie dacă n-ai ochelari de protecție cu UV și lentile anticelulită, continuă un altul cu ditamai ochelarii colorați la vedere.

Știu, greșisem, iar acum fie-mi curiozitatea de râs, sufeream. Nimeni nu și-ar fi imaginat că o femeie cam la șaizeci de ani, având chilotul cu ață în cur, ar putea în așa hal să provoace ravagii privirii mele ahtiată după buci tinere neafectate de vârstă. Breee!, era să strig să m-audă toți ăia care se hlizeau de mine, acoperă-ți armele alea două mortale care provoacă instantaneu accidente de muncă printre nesătui ca mine, te rog, nu vreau să pățească și alții la fel!, deja luându-i în gând un cearceaf de pe plajă la nimereală dorind să i-l pun peste părțile moi afectate de indiferență.

Fiecare e liber să facă ce vrea pe plajă, nimic de zis, dar nici măcar să te gândești la vecinul de pled lângă care te-ai așezat cu îngăduința lui masculină care a văzut cinci femei ce-și căutau un loc în aglomerația de pe nisip? Nici măcar să nu-ți treacă prin minte în a nu te întoarce cu spatele la el indiferent ce s-ar fi întâmplat gându-ți necurat să nu-ți treacă pe la ureche? E, asta-i o totală lipsă de bună creștere. Așa c-am pățit-o! Uite că acum îl aștept pe doctor să-mi facă spălături la ochi dacă vrea buca să iasă singură de pe acolo, ori, dacă este căpoasă nu și nu că stă la umbră în liniștea globului ocular, să o ia de craci cu penseta și să o arunce la gunoiul uitării. Doamneee, cine m-a pus să mă uit! Cineee!?