apocalipsa-sfarsitul-lumii

Gata, mă! Luați-vă avuția aia pe care v-ați chinuit să o strângeți avarilor ce suntem, faceți-vă semnele alea care v-au inspirat mult de-a lungul vieților noastre, încălecați-vă mașinile fițoase dându-le bice pe străzile aglomerate de ambiția noastră prostească de a avea mult, alergați care încotro nici noi nu știm unde spre nicăieri, și ce mai doriți voi să trăiți în aceste ultime ore ca muritori pe pământul care s-a săturat de noi.

E revoltat peste măsură de neputința noastră în a-l menține verde, prea multe grătare făcute, aș completa eu, este supărat de neînțelegerile între oameni, prea multi farisei, aș adăuga tot eu, de goana asta absurdă după îmbogățire a celui care a fost primit cu chirie pe termen nelimitat, dar care, iată că s-a și văzut stăpânul nemuritor forțând procedura universală de conviețuire.

Pământul își inversează azi polii, forțându-ne să ne ducem p..ii de suflet. Unde? O să ne spună Cel ce va coborî a doua oară pe pământ, ne spun intransigenții adepți ai Apocalipsei. Și asta n-are ce face! Tocmai s-a gândit să vină în vizită la noi. Da’ ce ți-am făcut, apocalipso?, strigă oamenii adunați în piețele lumii prin petițiile lansate de apărătorii umanității. Na, ți-ai Doamne iartă-mă, să vă săturați!, ne-ar zice El, băiatul bun la toate gândite și negândite. O să vă angajez pe toți voluntari în ai cerului infinită împărăție, fără discriminare și fără tendința de a avantaja pe cineva, dar mai ales, fără intenția pământească de a primi ceva în schimb, tocmai ce ne-a liniștit El întru împăcarea sufletelor noastre.

Dar să revin repede cât mai am timp de scris. Eu deja eu am văzut câmpul magnetit cel mai ofertant în a trece dincolo cu ușurință, cu o învârtire 360 de grade de mai multe ori și cu o loveală de stea direct în scăfârlie, cu participarea vitezei luminii să mă ducă direct în lumea celor strâmbi. Aia dreaptă este ocupată de bogații planetei, ăia care și-au rezervat din timp locuri pe bani mulți. Să fie la ei acolo! Ei nu știu că Șeful a campionul tuturor lumilor. Din startul morților noastre vom fi toți egali, fără posibilitatea ca unul mai șmecher să dea ceva șpagă unui angajat ceresc.

Apoi am văzut când a rupt al șaselea sigiliu: și a fost un mare cutremur de pământ, soarele s-a făcut negru ca pânza de sac din păr, luna s-a făcut toată ca sângele și stelele cerului au căzut pe pământ, ca atunci când smochinul scuturat de un vânt puternic lasă să-i cadă smochinele necoapte. Și cerul s-a îndepărtat ca o carte făcută sul, și fiecare munte și insulă au fost mutate din locurile lor, se arată în capitolul Revelația 6:12, care este invocat de partizanii Apocalipsei de azi.

Așa că, fraților, neamurilor, cuscrelor, mamă soacră, cititorii mei dragi de pe blog, am că…t steagul. Voooom muuuuri!

http://www.romaniatv.net/profetia-care-a-socat-omenirea-sfarsitul-lumii-vine-pe-29-iulie-2016-vezi-semnele-scripturii-dar-si-cine-sunt-alesii_306093.html