bec_chibrit_lumina

Draga Pană, îți tastez cu multa m..e pe care aș vrea să ți-o ofer în dar de fiecare dată când mi te pui ca neserioasa pe aparatele mele electrico electrocasnice din casă, îți scriu cu multă îngăduință în a mă abține să nu iau de ciuf și să te arunc tocmai unde te-au fătat neprofesioniștii ăștia de alde tac-tu și alde mă-ta de la ENEL, îți dăruiesc cu simpatie toate înjurăturile pe care am fost în stare să le produc pe acea perioada scurtă în care vii zilnic ca nesătula pe capul meu.

Ce vrei de la mine? Vrei să-mi strici carnea din congelator crezând că o duc prea bine? Dorești să mi se ardă toate becurile eco pe care cu greu le-am cumpărat? Vrei să-i fac pe plac soției și să-i cumpăr cu ajutorul tău o nouă mașină de spălat? Spune direct, nu mai o arde cu vizite scurte de câteva minute doar să mă amăgești! Ce dracu! Suntem oameni serioși. Vino într-o zi de hărnicie când sunt toate în priză trăgând din greu la cei 220 ai tabloului electric, dă buful arde-le pe toate, după care, te duci în pana ta de unde ai răsărit cu profesionalismul atât de cunoscut al părinților tăi.

După aia, potopul ghinionul, ceasul rău, neșansa, oferite ca scuză de cei care te administrează în necunoștință de cauză. Hai, treacă meargă fie vorba între noi, ai apărut când a mea soție se uita pe AXN la un serial polițist neinteresant, ai venit când eu o fredonam pe telecomandă neștiind pe care canal să apuc, ai trecut valvârtej câteva zeci de secunde când tocmai ce voiam să-i scuip pe ăia de la Antena 3 cu emisiunile lor de rahat cu tot, dar să-mi faci figura tocmai când dădea Stanciu gol, e prea de tot, dă-te dreaq!

Asa că, draga Pană, transmite-le nemulțumirea mea și a altor câteva mii de locatari care vor ca amatorismul să fie înlocuit de bunul simț și respectarea contractului, iar dacă nu vor să te bage în seama a ascultare, spune-le celor care te-au creat să se ducă în p…a mă-sii cu toată șmecheria pe care o au în cap. Du-te-n pana mea!