descărcare (3)

Am fost la masaj. La ăla făcut de mâinile fine ale unei tipe, vai, vai, ce mă gâdila! Mi-am luat inima în dinții din față cu ajutorul plenipotențiar al unui canin, și am purces către masajul de relaxare al spatelui. De fapt, aș fi vrut să mi se facă unul lung și pe de-a-ntregul, dar să spun sincer, mi-a fost tare teamă. Dacă își băga tipa mâinile cine știe pe unde, iară mie nu-mi plăcea!? Nebunelor, nu râdeți! Eram obosit într-o zi frânt în două de la mijloc în sus, jos, cum naiba eram, asă că, am dat la o parte din vălul ce îmi acoperea rușinea adresându-mă unei tipe. Masaj percutați?

Cum acesta are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări generale bune, fiind extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată, m-am gândit că de acolo o să ies bebeluș și cu o țâță în gură. Mai glumim și noi, doar n-o să stăm morocănoși acum. Citisem pe undeva, cum că tehnica de aplicare a manevrelor și procedeelor specifice cu finețe oferite de niște mâini delicate de madmoazelă, ar avea ca scop o mai bună activare a circulației sanguine la nivelul fiecărui segment și organ(ha, ha), realizarea unei elasticități a pielii, a articulațiilor și la nivelul musculaturii. Beton, tăticu!, mi-am zis.

Va fi fericire pe spatele meu care se ghidușa deja de bucurie. De asemenea, masajul de relaxare și întreținere poate realiza o eliminare mai rapida a toxinelor din organism și o regenerare mai buna a țesuturilor. Asta ca o concluzie. Cum știam că masajul n-ar trebui să fie unul brutal sau dureros așteptându-mă doar să mă lase să plutesc de plăcere peste câmpuri de iasomie, purtat pe adieri de vânt de starea mea afectivă care nu credea că o să-și mai revină vreodată, m-am lăsat pe de-a întregul fără emoție pe degetele fine ale maseuzei. Ce să zic!?

Nici nu ajunsesem bine în paradis cu gândurile, când deodată, m-am simțit ca un sac de box bine întreținut de loviturile croșee multe și upercuturi cu nemiluita grămadă. Ce faci, tanti?, era să urlu la ea. Ăsta-i masaj sau lupte greco romane? Nu știu, ori avea nervi pe mine cunoscându-mă de pe undeva, ori o enervase moaca mea ajunsă la paroxismul plăcerii, ori dracu să-l ia de masaj, așa îi convenea ei să fie dură cu bărbații. Când deja mă obișnuisem cu luptă și dă-i pe spatele meu, cu încrâncenări și încăierări care de care mai fioroase, am auzit la urechea mea care nu era lipită de masă, un cum vă simțiți? așa rostit mai printre dinți. Sau doar mi se păruse. Ia ziceți!, contiuă ea, mai scrieți articole răutăcioase despre femei ?