Kelly-Packard-Mitzi-Kapture-Donna-DEricco-Shawn-Weatherly-Traci-Bingham-Angelica-Bridges-Baywatch

Puține femei își doresc să arate bine în fața iubitului, dar mai multe își doresc să arate bine pe plajă. Să vadă ochiul format al invidioaselor de primprejur. Daa! Să-și bage unghia în gât că alta-i mai bine pregătită decât ea pentru a atrage priviri. Să observe ochiul vigilent al tuturor bărbaților dornici de spectacolul trupului bine făcut de natură. Ce? Ochiul lui are pojar? Plus o limbă pe nisip, dar aia nu se mai pune. Nu o zic eu, să-mi fie iertat păcatul de a scrie așa neadevăr, dar cu nenorociții ăștia de ziariști nu ai de unde să știi niciodată ce subiect se aruncă în vâltoare internetului. Așadar, dacă tot am reușit să pun câteva rânduri pe pagină fără să-mi parvină vreun papuc de femeie în cap, m-am gândit la câteva sfaturi pentru a crește pe plajă potențialul magnetic al femeii.

  1. Costumul de baie trebuie să fie minuscul, pentru ca soarele să muște cât mai frenetic din corpul expus la razele lui fierbinți. Sutienul să aibă cupe scoică și să fie mai mic două numere, închizătoare cu clipsuri și neapărat să fie confecționat din 80% poliamidă și 20% elastan. Se întinde bine, mmm! Se zice că, acest tip de sutien se poate purta și pe umăr în loc de gentuță. Dar nu este obligatoriu, nuuu! Pentru slip am doar o sugestie de vară, în sensul de a avea în spate doar o mică ață care să se strecoare de-a lungul celor două proeminente fese întru plăcerea deosebită a bărbaților.
  2. Femeile care își doresc trup de baywatch și bikinii cuprinzându-le doar ce-i rușinos, trebuie să meargă la sală la începutul fiecărui sezon de vară. Nu, nu la sala de mese cum au făcut-o toată iarna îndopând până și ultimul dumicat din farfurie. Femeile care fac sport jucând un volei la fileu pe plajă cu acel nisip desenându-le pe corp imaginații după imaginații, sau care joacă fotbal cu bărbații ologindu-i săracii de picioare, sunt acele femei care își pot scoate trupul atletic în evidență cu primire uralele și notelor de zece cu felicitări. Cum i se vad pectoralii în palpabilitate, Doamnee!, ar gândi fiecare bărbat, el aruncându-se  în valurile mării pentru răcorire.
  3. Mersul pe plajă poată lăsa, de asemenea, bărbații stană de nisip cu privirile fixe de nebuni și cu observația consoartei trecută pe lângă ei ca briza mării în zare, dar poate și dărâma încrederea invidioaselor în propriile atuuri. Un mers bine intenționat, bine poziționat, util proporționat, poate face ravagii cu leșinuri printre pizmașe, cu băgat în boală restricționați ai vieții, dar și cu uauri de plăcere emise pe unde lungi de pasionați. Ce poate fi mai frumos ca un mers de felină în care totul să joace, să miște, să zbenguie?

Cum eu nu prea sunt de acord cu subiectele astea despre senzualitatea femeii, mai tot ce ține al dezbaterilor gen provocându-mi rușine, mă opresc aici cu sugestiile, urmând să vă invit pe nisipul fierbinte al mării pentru cunoașterea, aprofundarea și clasificarea femeilor dezbrăcate. Vă aștept cu drag!