1427385795_71916676d4_z

Nu știu dacă am povestit pe aici de ultima senzație a mea pe care am avut-o ultima dată când am fost la Mamaia pe plaja cu femei adevărate. Alea false erau mai retrase la umbră. Am fost, dar am rămas cu buza umflată, deoarece, tocmai atunci când m-am apucat de defilat crezând-mă Adonisul în persoană pierdut din antichitate în prezent, din două autocare au început să coboare val vârtej numai unul și unul bărbați musculoși bio hrăniți, mai bronzați ca bronzatul de mine, sculptați în granit numai în ochi albaștri trași, dar mai ales tineri la jumătatea mea.

Normal, toate adevăratele și-au întors trupurile și mai ales privirile către ei, eu defilând așa de-an boulea singur, doar sub privirile babelor de peste gard, de pe plaja aia de nudiste cu mai toate pieile căzute de pe ele. Totuși, nu m-am lăsat dezamăgit. Soare, nisip, mare, eu în slipul mulat, sexi, mai bronzat decât brazilienii de pe Copacabana, în picioarele mele lungi de căprior mă defilez pe cărarea de beton ce desparte și plaja asta în două, bune și bunăciuni.

Prin ochelarii fumurii zăresc trei nemțoaice leșinând dând vasisdasul peste cap, dau din mână a lehamite fiindcă prea blonde. Țanțoș o ard mai departe încercând să dau piciorul în fața celuilalt, în timp ce privirea îmi cade pe două italience ce tocmai aruncau în mine cu euroi grămadă. Prea puțin în pizza mea!, le zic murmurând din buze. Îmi pun doua trei raze pe umăr, trei picături de apă sărată pe obrazul drept, depășesc un grup de franțuzoaice de-mi pică limba a sărut franțuzesc, las în urmă oftatul lor prelung cât turul Franței, nesemnificativ îmi zic, după care, mă arunc în răcoarea apei să-i trăiască valurile ei enorme ce mă încântă a visare. Sincer, interesant pe plaja asta rezervată tipelor de peste 70 de ani în sus spre sută. Hai, să auzim de bine! Data viitoare, până nu trece vara, mă voi duce pe plaja cu mai adevărate, 35-50 de ani.