image006

Nu mă întrebați nimic de unde titlul? L-am găsit pe site-ul Realitatea, de aceea, îmi permit să-i completez pe celebrii atotștiutori de la postul numit mai sus, așa mai realistic vorbind. Deci:

N-aveți nimic de făcut, ci doar să-i dați cu vaselină sau cu ulei de motor 15×40 rezistent la uzură, pentru că pistoanele țăcăne și iar păcăne. Asta în cazul în care aveți prin casa așa ceva. Dacă nu, fugiți repede la bucătărie în pielea goală, luați repede sticla de ulei din floarea soarelui din cămară, după care, ungeți sănătos trupurile. Pentru ăștia mai simandicoși, se poate utiliza fără grijă ulei de cactus. Atenție, totuși! Să nu fi rămas vreun țep prin sticla de plastic! Poate să vă înțepe în locuri numai de voi știute.

Să nu luați din cratiță d’ăla refolosit! O să aveți măreața surpriză ca motorul să se gripeze definitv, spre necazul vostru care o să pună presiune pe dorința voastră de a forja puternic. Îmi pare rău să v-o spun, dar crema de mâini, frișca și mai ales strugurelul de buze, nu sunt indicate deloc în scârțâieli de acest fel, scârțâieli trecute și în nomenclatorul de defecțiuni tipărit și editat acum 27 de ani, atunci când ați primit libertate la mișcare și emancipare maximă.

În cartea editată cu mare grijă imediat după revoluție, mai ales în urma „sexului” violent pe care l-au tras minerii cu bâtele pe cârca tuturor bucureștenilor, există interdicții severe la ungerea cu ulei lampant folosit în mine, și asta fără a utiliza mănuși antiacide și măști contra prafului. Așadar, ungeți cu spor și cu mare grijă! Sexul nu trebuie să scârțâie.