bd8264fa5a27478e84b1efd9cb47774a

Gata, mă, fetele bune timpanul la mine! Întrucât iadul n-o să mai fie pentru voi, deoarece n-o să mai aveți restricții la soarta bună și nici n-o să mai stați la rând cu lista de înscriere la fericire, aveți liber de la Optimistul. Mergeți pe mâna lu’ băiatu’ că le cunoaște pe relații printre funcționari ai albastrului necuprins. Niște prieteni bugetari mi-au șoptit pe niște holuri noi renovate, cum că raiul s-a extins prin niște lucrări de reabilitare făcute de primăria cerului, acolo unde Primarul Suprem din dotare a investit o frumușică sumă de bani adunată de trimișii lui pe pământ, ăia calici avari în toate cele pământești.

S-au construit multe parcuri adorabile prin verdeața lor chiar și pe timp de iarnă rezistente, cu bănci din liane dolofane care să țină bucuria necuprinsă, felinare verzi  prin culoare și locuri de pierdut vremea. S-a inaugurat noul mall ceresc, unde bodyguarzii sunt cupidoni cu săgețile având vârfuri dinamitate numai cu oferte last-minute pline de dragoste, all inclusive, fetele, all inclusive!, unde vânzătorii sunt numai băieți constructori bine transpirați ai imperiului din cer, iar femeile de serviciu sunt de fapt musculoșii lui Păsat închiriați termen nelimitat cu măturile și gălețile în mâini.

S-a investit în alei nesfârșite unde plimbările voastre vor fi însoțite de fluturi albi la stomac cu toate accesoriile dragostei la ei, s-au adus râuri întregi de la munte să vă susure sufletele pline de iubire de acum oferite pe de-a întregul și nu doar jumătăți sau un sfert, păsărele ciripitoare învățate deja să se unduiască pe la urechi în triluri nemaiauzite prin Edenul vostru cel de toate zilele. Totul numai în cinstea voastră.

Asa că, toate fetele bune pot deveni rele cât să muște tare a pitbull fioros, dacă pot să mă exprim în așa mod, pentru simplul fapt că s-a dat voie la înjurat pe față și nu pe la spate, băut căzut savuros sub masă, golăneală pe oriunde și oricum și alte d-astea specifice fetelor rele norocoase peste măsură. Eu țin cu fetele bune, v-ați prins deja?