aeec60de60094fd994b108b332e34418

Epoca medievală ar fi fost una dintre cele mai violente perioade ale istoriei omenirii. De netăgăduit. Cunoaștem, mai din auzite, mai din citite, de pe site-ul celor de la Historia, de metodele prin care tortura plină de bestialitate era prezentă în acele vremuri tulburi din portofoliul omenirii. Bună la o adică și epoca asta medievală transferată cu mare plăcere și-n timpurile noastre! Poate așa s-o băgam într-o sacoșă și s-o trecem fraudulos granița dintre timpuri, măcar pentru a trage din dânsa niscai necunoscute metode de tortură bune la scos dracii din politicieni.

Vrea vreunul să se corupă până-n măduva oaselor? Hop, un Taur Sicilian pe numele lui de scenă, un fel de chin la proțap în care dragul de politician să se facă bine, pentru că mie nu-mi place friptura în sânge.

Taurul Sicilian consta într-un taur făcut din metal care avea o portiță în partea laterală sau dorsală. Condamnații erau băgați înăuntrul, iar dedesubt se făcea foc. Metalul se încingea, iar condamnatul dinauntru era efectiv prăjit asemeni unei fripturi la cuptor.

Dorește altul mai agresiv care tot atacă statul de drept, el voind codul penal schimbat spre beneficiul lui de mare sculă șef de senat, ăla în care zace o cloacă de avari nesătui puși pe căpătuială? Hop, să le dăm un Tubul Crocodilului făcut așa numai pe anumite mărimi personalizate și cu cristale swarovski pentru lumea bună ce zace în ei.

A fost numit „tubul crocodilului” datorită țepușelor metalice care stăteau de jur împrejurul gâtului, imobilizând victima cu țepi care țintuau victima. Sub tub se făcea focul ! În scurt timp, dacă cel torturat nu „vărsa” informații prețioase, se zbătea involuntar din cauza căldurii și sfârșea înțepat groaznic, respectiv ars de viu.

Pentru toți parlamentarii care atârnă pe la serviciu cu degetul în nas, care mai de care visând la vilele lor cinșpe camere sau la pădurile pe care or să le vândă pe lovele multe, pentru somnoroși pe care îi doare în cot și în menisc, pentru ai dracu de simpatici ce se uită la filme deocheate uitând de nevestele lor rămase acasă cumințele, luați d’aici Patul de Tortură cu dedicație pentru adormiți.

Patul de Tortură avea de regulă o serie de tamburi și scripeți care întindeau sforile ce țineau victima legată de mâini și de picioare. Desigur, prima porție de întinderea era un remediu excelent pentru durerile de spate, însă apoi intervenea ingredientul surpriza: întinderea la maxim până la angoasă ! Articulațiile cedau rând pe rând în țipetele torturaților.

În încheierea ofertei mele, ajutat fiind de site-ul celor de la Historia.ro, tocmai ce mi-a parvenit informația din josul paginii cu referire directă la ultima metodă modernă de tortură. Jupuirea. Normal că le-o putem oferi celor ce și-au tras legea cald votată cu oferire de pensii speciale, ținând cont că de 27 de ani ne iau pielea de pe noi fără nicio rușine. Cu plăcere!

Victimele erau legate și întinse complet dezbrăcate pe o masă, iar cei care se ocupau de tortură le jupuiau piele cu ajutorul unui cuțit de dimensiuni reduse. Procesul începea cu pielea de pe extremități , însă în anumite cazuri se începea cu fața, continuând în partea de jos a corpului, deși majoritatea celor torturați mureau înainte să le fie jupuită pielea de la brâu.

Crunt, într-adevăr! Dar, de vorbă bună, nu, de legi, nu, de bun simț, nu, atunci? Singura soluție? Tortura. Unde ești, Evule Mediu? Unde?