maxresdefault

Am aflat că județul nostru va avea în sfatul bătrânilor cea mai bună senatoare posibilă, aleasă cu mintea, și nu cu alte intenții limba colegilor de partid atârnând pământul. Ea va fi cea care ne va reprezenta locul natal, spiritul acestuia, frumusețea care ne va aduce mândrie printre aleșii ăia mai toți burtoși, senatoarea ce va avea ca vârf de lance doctrina social democrată very sexoasă, se lansă un coleg într-un discursul motivațional emoțional. Trăgea cu ochiul de la prezidiu la fusta extrem de strâmtă a viitoarei alese. Doamne! Cum de nu i-o plesni fusta!, chiar vă rog să votați sincer pe bază de profesionalism!, i se amestecară gândurile cu vorbele într-un talmeș-balmeș pe bază de ingeniozitate, expresii rostite scrupulos mai să-i sară din orbită nehaliții lui ochi.

Deja mai marii poeți ai partidului, specialiști în panouri afișate cu îndemnuri strategice având atingerile viitorilor votanți imprimate, își puseseră rimele în poziție de drepți. În spatele sălii erau afișate pe un panou experimental, următoarele: ești atât de frumoasă, senatoare, încât ți-am așterne la picioarele numai covoare roșii ca focul să-ți poarte norocul, ești atât de frumoasă, încât din fondurile de partid ți-am cumpăra o mașina elegant de fină cu șofer inclus pus la patru ace, ești atât de frumoasă, încât și doamna Udrea își va băga unghia în gât a supărare, ești atât de frumoasă!

Viitoare senatoare a Călărașiului îi va duce pe colegi către înalte căi de progres întru ridicarea nivelului de testosteron pe noi culmi de progres și civilizație, pentru ctitoria frumosului în România, pentru ridicarea generală a nivelului de…… viață, cu chef de bunăstare și fericire pentru al lor libidou chef de muncă! Ea ne va promova util județul în organul suprem al puterii de stat, oho, și ce organ!, regiune care nu s-a remarcat cu nimic estetic de la revoluție încoace, cu neînsemnate prezențe urât masculine, scărpinătoare între picioare, ramoliți primejdioși ochiului uman, cât și periculoase babe sclifosite. Acum, o să avem cu ce ne mândri!

Eu o susțin fără dar și fără poate, doar prin scris, eu admirând fără echivoc acea deosebită care place prin armonia liniilor întrerupte de sus până jos, prin mișcările de politician începător, o mișcare cu elan la dreapta, una cu forță la stânga, prin exuberanța culorilor tinerești, dar și prin tactul impus și grija față de sensibilitatea bărbaților mari avizi guvizi de priveliști superbe. Doar o rugăminte am la viitoarea senatoare. Să nu ne uite.