femei-de-afaceri

Să nu se supere nimeni pe mine, dar eu iubesc femeile sânge în instalație care vor să se bată de la egal la egal cu bărbații. Mai ales că, cum am constat cu toții, prin organul suprem al puterii de stat sunt aleși, din păcate, numai vai de capul lor de bătrâni obosiți majoritatea, chiulangii de drept comun, privitori ai filmelor deocheate, care, la un moment dat, vor trebui puși la punct de tinere profesoare dure în exprimare bine așezate în emancipare. Aș vota la două mâini, cum o fac de obicei și băieții aleși, femeile în politică. Pe cele bine aranjate la costum sexi deux pieces bine strâns pe corp să moară și Kenzo de oftică, aranjate maxim cu o geantă Birkin pe umeri, dar și cu o pereche de pantofi J. Maurice în superbele lor picioare.

Le-aș vota pe cele neocrotite de nimeni, fără de sponsor vai de capul lui de troglodit, pe cele care vor ști să facă singure diferența între o lege bine poziționată spre aprobare, corectă pentru cei care au ales-o, și una cu interese meschine. Aș vota-o pe cea care are întotdeauna biciușca la ea. Daaaa! Pe ea aș alege-o dintr-o mie de liste posibile, fără nicio reținere. Vrea un senator, bășinile d-abia și le trage spre sala de plen, să voteze și pentru vecinul care este plecat cu „afaceri” printr-o țară tropicală, pac, o lovitură peste degete. Vrea altul să respingă o propunere legislativă, pentru că abia i s-a sculat după trei viagra și o frecție cu formol, pac, o biciuire zdravănă peste labele pe care și le-a tras în wc-ul instituției. Vor alții să facă alianțe dubioase, înțelegeri la colț de rând, permutări, aranjamente sau combinări luate câte multe, pac, nota scăzută la purtare și o trecere la colțul de rușine unde să fie scuipați la liber de cei care i-au ales.

Femeia în politică, având meseria de profesor la bază, ne va fi salvarea. Credeți-mă! Nu parvenite gen Androneasca, vai capul ei plin de acolade nedemonstrate încă de niciun matematician, nici Grapineasca cu indulgență primind în trecut nota 4 la compunere, nici altă caricatură de femeie politician pierdută în negura mirului divin. Eu vreau o bățoasă tare în gură, cu voce de primadonă la ea care să amenințe în drepta și în stânga tot ce mișcă necurat prin băncile Senatului, care să treacă privind rece printre rânduri, băgând frica în oasele deja pline de reumatism ale aleșilor, care să facă instrucție cu ei fără frica de a fi linșată. Avem așa ceva pe liste?