cocalar-travestit

Neavând nimic astăzi de făcut tot pasându-mi lenea de acolo prin casă, iată că mi-a venit o idee tocmai bună de făcut miștocăreală pe facebook. M-am travestit în femeie. Mi-am tras pe cap o perucă blondă pe care a purtat-o ceva timp Loredana pe când avea pojar, m-am opărit pe față cu niște ciulama fond de ten așa îi spune mai modern, m-am machiat strident cu un marker pe care de obicei îl utilizez la scris măscări vecinilor de palier, mi-am tras pe picioarele mele drepte un dres ultima fiță de i-am rupt harcea parcea cu unghiile mele de la degetele mari, toate astea numai pentru a intra în direct pe rețeaua de socializare. Aici, Ilie Dobre, scuzați-mă asta-i din alt serial!

Bă, fraților, nici nu am intrat bine cu ușa întredeschisă fiind, că hop, au început să mă asalteze golanii, cuceritorii de drept comun ai facebook-lui, tineri toate categoriile de lăbari, maturi limbile lor bale îmi lăsau pe perete, moși care mai de care mai tare în degetul arătător, indisciplinați, perverși, căpiați după o bucățică arătoasă cum eram eu. Curgeau laicurile, valuri, valuri, cu tentații fascinante, veneau tropăind atracții gramaticale numai unele și unele, unice în felul lor, ochi dați peste cap și figuri de stil care mai de care mai atrăgătoare. Erau în delir! Și eu, asemenea!

După prima invitație la sex pe care am făcut-o, am avut bucuria de a mă împresura câteva zeci de femei de prin înalta societate alese, trei bărbați fixați direct pe o șuviță de-a mea galbenă gutuie, un moșulică pervers care mi se recomandase simplu nea Iliescu, o capră mută și o oaie beată. Cam trecută oaia, ce să zic!  Plus ceva mii de pupicuri. La a doua invitație la sex, mă contactă în privat, fără pic de jenă, Mutu cu o invitație la alergare printre palmierii din Jamaica, Botezatu cu incitantă colecție de chiloți cadou, Lis cu rugămintea de o înlocui pe Oana în patul lui, dar și Tăriceanu deja cu verigheta la vedere să fiu a șasea nevastă a lui.

Troglodiților!, îmi venea să le strig de dincolo de camera telefonului. Dă-vă în p..a păsărica mea! Când tocmai voiam să mai râd de masculii pursânge cu lacrimile-mi ținându-se de burtă, când voiam să mai trag încă o invitație la sex sălbatic pentru a manipula toate arătările astea de pe facebook cărora le atârnă poftele după fetele care „numai pentru ei și-au făcut conturile”, mi-a căzut peruca. Am încremenit câteva secunde bune cu privirea la banii pe care mi-i număra în față un român avut de prin Italia. Of! Imediat ce mi-am regăsit stăpânirea de sine, am pus brusc stop privirii lui holbate, oprind telefonul. Se dusese directul, și implicit distracția mea de peste zi. Mâine aș intra din nou, dar tare mă tem că nenumărați bărbați mă vor recunoaște. Sau nu? O să intru iar, la naiba! Mă bazez pe faptul că atârnatul limbii după o imagine filmată mai mult decât sexi (vax), imediat postată pe rețelele de socializare, nu necesită prea multă gândire. Eu o să încerc. Mâine la aceeași oră, da băieți?