blondu_nebun

As vrea reducere la burtă fără efort, să stau tot timpul în pat doar picioarele să mi se miște a jogging, aș vrea picioarele atașate la o baterie pentru a mi se duce instant rezultatul mișcării prin toate capilarele posibile din cap până-n picioare, aș vrea scutire de la muncă fără de efort, aș vrea serviciu fără de șefi, salariul să vină lunar, investiții în gagici fără număr. Aș vrea vacanțe în țările calde fără întoarcere, aș vrea vara fără pantaloni lungi, tinerețe fără bătrânețe, viață lungă, sănătate fără limite. Aș vrea prietenie universală fără ură, sexul feminin să nu mai poarte sutien, berea să fie gratis. Soarele să nu apună niciodată, marea la Călărași, eu DJ pe plajă. Auzi, Doamne!

Toată lumea îmi spune că-s nebun, dar vocile din capul meu îmi spun altceva.

Ale dracului ce-și mai pun dorințe numai una și una, că vor alea, că vor celelalte, că nu sunt mulțumite cu ce au, că ar mai vrea multe peste puterile mele. Calme fetele, calme! Stați că se aude o voce feminina pe lângă urechea mea dreaptă, aia ce se ceartă rău de tot pe mahaligisme cu alta din urechea stângă. Pentru mine, s-a prin toată lumea, da? Înțeleg cu greu că-s cam buimac, se iau de păr (asta deduc din țipetele lor) ca apoi să se liniștească la o cafea. Le aud sorbiturile și fumul țigării ce dă să-mi intre în ochi.

În timp ca încerc să mă pensionez, liniștindu-mi-le dând din cap stânga dreapta, aud șoptindu-mi la timpan vocea Monicăi Belluci, bruneta ce mă implora s-o irreversible adânc, ah, ah! Îmi bag degetul mic în ureche pentru a o mângâia, dar eu zbiară ca o scrântită că i-am băgat unghia în ochiul ei căprui de o frumusețe nebună. Și fuge! Vocile îmi cântă Salam prin gândurile-mi care încep brusc să dea din burice și alte apendice, dansează tango cu ritmuri de samba în pași de vals nebun, o întreagă balamuceală, încât și muza mea s-a pierdut în drum spre Obregia hospital. N-am nimic grav, doar am înnebunit! Vreau puțin, strig ca disperatul sătul de dorințe peste putințe, vreau puuuuțiiiin!