media_145165472919228900

Nu te interesează de ceilalți papagali din trafic nici negru în roata ta de rezervă, nu te pasionează faptul că există mulți muritori de rând care conduc respectând legile rutiere, nu te gândești câtuși de puțin la aproapele tău care împarte cu tine aceeași șosea în drumul către undeva? Dă-te-n gâtul mă-tii!  Aceste cinci motive care îți vor arăta cât de prost șofer ești, sunt pentru tine, nătărăule!

  1. Ți se pare că ai lenea prea mare ca să dai din degete pentru a-ți aprinde semnalizarea la schimbarea direcției de mers? Ești un coaie fript care crede că orice lucru minor nu este de nasul lui și nici corespunzător statutului său? Crezi că pentru tine nu s-a inventat tic tac-ul semnalizării?
  2. Ești convins că aprinderea luminilor de avarie îți permite să oprești unde ai chef și unde treaba ta molto importante nu necesită câțiva pași în plus din partea domniei tale? Ai impresia că avariile tale, avariindu-ți creierul avariat de mult, îți conferă dreptul de a fi ocolit de toți ceilalți fraieri din trafic pe care decența nu-i lasă să te trimită la origini?
  3. Crezi că noaptea s-a inventat impregnată numai cu ceață, de tot îți aprinzi proiectoarele și la lumina lunii? Speri din tot sufletul să le faci concurență camionagiilor care își împodobesc mașinile ca tirul sărbătorilor de la Coca Cola? Ai plăcerea să-i orbești pe ceilalți care-ți vin prostește din sens opus? Crezi că ești singur pe șoselele patriei?
  4. Te crezi vitezomanul Gică care abia și-a luat mașină mică? A ta nu merge mai jos de 180 km pe oră? Îți face o deosebită plăcere să dai flash-uri amărâtului care circulă pe autostradă „doar” cu 130 km viteza legală, asta doar pentru a se da mai la o parte din calea poftei tale de a goni? Poți mai mult de atât fiindcă îți cere mașina ta vorbitoare, mare amatoare de viteză nemțească?
  5. Scumpa ta mașină poate parca doar pe locurile special amenajate pentru handicapați, știind că la un moment dat stăpânul ei poate deveni unul dintre cei pe care soarta i-a bătut atât de mult? Este ea atât de valoroasă încât să te facă să nu respecți pe un altul mai amărât decât tine? Ai vrea să intri cu mașina în magazin, dar din păcate există paznic la intrare? Ai dori să urci până pe Vf. Omu cu scumpa ta pe patru roți, dar deja a venit iarna și ai aceleași cauciucuri de vară?

Dă-te-n gâtul mă-tii! Ești un șofer prost!