descarcare2

La kakanal românia tv s-a întâmplat celebrul meci de box între, în colțul roșu al micului ecran, Jiji Bicali zis mamîndrăgostitdeunsutien și, în colțul albastru al televizorului, Traian Băsescu însoțit de celebra lui poreclă colecționaruldesutiene, doi super luptători așa cum ii știe toată lumea, avizi până în străfundurile lor de un sutien marcă înregistrată Nuți. Bandit și Trăienel ăsta!, zic eu de aici din fotoliu. Păi la câte are el lăsate cadou pe când era la Cotroceni, câte a rupt cu dinții lui fioroși, cățeluș cu părul creț ( care creț?) ghidușit printre sânii generoși ai blondei, câte a colecționat el atunci, în acea perioadă de glorie când sutienele erau cumpărate numai din magazine de fițe din Paris?

Păi se poate? Ce zgârcit! Ce avar! Să nu-l lase el pe Jiji să miroasă măcar unul? Așa se aude prin târg. Cum că Băsescu și-ar deschide în curând o expoziție fără vânzare, ci doar pe pipăite cu imaginațiile fiecărui vizitator în parte, cu toate sutienele Elenei Udrea de la adolescență până la închisoarea cea neprimitoare care a lăsat-o mereu la țâțele goale. Cum că fiecare obiect va fi etichetat cu materialul din care a fost confecționat, magazinul de unde a fost cumpărat, data desfacerii lui de pe corpul superb arhitecturat de natură, modul în care s-a desfășurat acțiunea, cât și locul unde aceasta și-a făcut de cap. Ceva în genul, sutien Fantasy Bra fabricat made în atelierele pariziene Victoria’s Secret din diamante, safire, topaze și nelipsitul bumbac de Lehliu, achiziționat de pe Champs-Elysées urmărită fiind de nenorociții de la SRI, desfăcut cu plăcere de mine, președintele țării, într-o noapte de vară cu pofte nenumărate pe biroul din lemn de stejar al cabinetului.

Ce șanse să fi avut Jiji? Și de unde dorința asta a lui să aibă în posesie un sutien de-al blondei fostă bunăciune pe la Cotroceni? Să fi fost doar o simplă ambiție de rege, să fi fost doar o dorință nebănuită a unui împărat? De unde atâta putere, hă, hă, hăhă, ca să ni-l doboare pe atotputernicul fost luptător, acum un solid pensionar de gură bun? Tot pe Băsescu mi-l imaginez cu sutienul între dinți defilând pe ring cu mâinile pe sus. Îmi închipui că tot el a învins, nu? Întreb, deoarece n-am stat să urmăresc mai departe cum s-a desfășurat meciul de box, fiindu-mi cam cu durere de cap când văd titluri de gen scrise cu litere mari pe o burtieră cât jumătatea ecranului de televizor, bănuiesc cu dedicație pentru mulții pensionari care urmăresc postul cu pricina.

Așa că, fac aici un apel la cunoștințe, rude, prieteni, la soacră-mea care se uită, pentru a mă anunța când și în ce condiții mai apare câte un titlu senzațional, fantastic romeo fantastic, ireal banal cu ofuri de kanal, când se vor mai da lupte pe chiloți, vată…de zahăr ars, tampoane și alte delicatesuri femeiești. Păi eu să nu urmăresc așa ceva? Băăă!