sexy_man_zodie_47513800

Cum am citit pe pagina unei reviste de bărbați de beneficiile dormitului la peleul gol, cum că redactorii au sex experți printre ei dominați fiind de cultura naturalului Adam, m-am decis, mai ieri noapte, să-mi fac dezbrăcat cele 8 ore de somn. Soția s-a uitat puțin la mine cu acea privire aruncată de obicei nebunilor de pe stradă, și-a făcut semnul crucii cu ambele mâini din cauza asta nu se pune la mirare, ca să mă lase în pace știind că nu este bine să mă contrazică în momentele mele de creație. Doar m-a trimis printr-un semn în camera cealaltă. Mai dormisem eu la pielea goală în tinerețe, ehe, treeecutele amintiri mă bucură și-acum, cââând șalele mă dor, mă simt băăătrâââân!, parcă o zicea pe melodie una Eva Kiss, ce potrivire!

Dar să revin la profesioniștii din revistă pentru a le spune că, dacă eu procedez cum au zis ei în a-mi arunca hainele jos pe podea înainte să mă cuibăresc în pat, o belesc de două ori pe cratiță în cap. Unu la mână: regulile casei spun că hainele nu se pun pe jos, ci frumos strânse la baie, mai ales șosetele. Doi la mână: eu nu mai sunt pasăre de noapte să le mai am cu cuibăritul acum la anii mei maturi.

Apoi, spun meseriașii, dacă aș dormi dezbrăcat la o temperatura cât mai joasă în cameră, rece spre foarte rece, voi avea de câștigat numai beneficii după beneficii, să le crească lor laicurile de băieți buni ce sunt!

Cercetătorii au descoperit că atunci când oamenii dorm într-o cameră răcoroasă produc mult mai multă grăsime maro, o grăsime sănătoasă, stocată în gât, care arde caloriile și generează căldura corpului.

Maro? Dă-vă dracu! Or avea dreptate! Zis și făcut, am sărit din textile direct în patul rece, brrrr, gol pușcă și alte pistoale, cu telefonul ținut drept ochilor pentru a citi articolul până la capăt. Doar îmi tremurau dinții, atâââât! Îți protejezi testiculele și îți hrănești sperma (să muriți voi!), au fost cele două subtitluri care mi-au atras atenția în mod special, primul fiind cu grijă în redacția revistei ca cititori să aibă mereu ouăle curate, sănătoase și uscate. Eu deja le aveam crețe din cauza frigului. Cât despre subtitlul cu hrănitul spermei care m-a fascinat încă de la început, ce pot să zic? Îmi este cam rușine, așa că, îl bag integral aici.

Scrotul are nevoie să fie la temperatura potrivită pentru a optimiza producerea de spermă. Temperatura optimă este la 20 de grade. Când testiculele tale sunt prea calde, calitatea spermei are de suferit, potrivit unui studiu finlandez care atestat materialul seminal al bărbaților care mergeau la saună.

Ai dracu finlandezi, cam târziu au descoperit! Eu știam de acum 30 de ani lucrul acesta, atunci când am căzut, iarna fiind, în apa rece a unui lac. Aveam o calitate în ouă, ceva de speriat! Am lăsat gravide toate focile de la grădina zoologică. În fine!

Cert este c-am adormit cu pilota până-n gât înfofolit, visând parcă viscolul de la Polul Nord și o bătaie cu bulgări la pielea goală cu zeci de finlandeze blonde, ca dimineața să mă trezesc anchilozat de două junghiuri la mijloc, trei săgeți ce mă fulgerau la ceafă, plus o mică amorțeală pe partea dreaptă. Imediat mi-am căutat prin pat scrotul și prelungirea lui. De unde, fraților, de undeee!  I-am căutat mult și bine! Numai după ce am deschis lanterna de la telefon, i-am găsit acolo, într-un colț, amărâți ca vai de capul lor! Și atunci, mi-au venit dracii pe ăia cu articolul. Ceva de vară nu puteau și ei să scrie? Bulangii!