p9301312

N-are treabă cu DEX-ul și nici cu denumirea științifică a cuvântului țigan care umblă cu ursul. Cine a mai văzut urși umblând cu țiganii? S-au modernizat și ei pe la o Sinaia, pe la o Taverna Sârbului, pe la Cota 1400, de, civilizația lumii sălbatice! Ursăria a luat denumirea petrecerilor în care, formația sculă de sculă a cârciumii respective o dă pe manele rupere, haoleu, viața mea și alte p..e în gura celor care nu agrează de fel astfel de muzică. Cu toate astea, manelele e viața mea n-ar fi o problemă pentru dansatori gen Eu, ba chiar nu suntem simandicoși privind distracția și alte forme de a trăi viața dansând, dar în a fi pe înțelesul patronilor care promovează astfel gen de muzică, le-aș da următorul sfat prin scrierea mea aici pe pagina și pe muzica mea.

Coaieee, patroanee, lumea ți-a plătit petrecerea de Crăciun din munculița ei greu încercată? Corect? Distracția este ziua cuiva sau cheful l-a organizat cineva în privat pentru ca tu să-i permiți să contacteze lăutarii pe linia fierbinte a banului? Nu? Atunci de ce plnoastră lași formația s-o dea pe dedicații care mai de care mai speciale, să trăiască, pentru cutărescu copilașii lui și amanta, neamul, preistoricii și ginecologia lui? De ce? Se cere dedicația în plăcerea unora de a epata, fiind peste înțelesul lor că sărbătoarea asta, ca și altele din patrimoniul românilor, este a tuturor indiferent că ai în buzunar mai mulți bani sau mai multă nesimțire? Da? Atunci scrie simplu în anunțul organizării se permit dedicațiile, iar atunci nu mai avem pretenții la tine. Te ocolim și gata! Fără discuții!

Șefu! E muzica cam tare, boss, în plus, chiar ți-ai luat bani de pomană pe lăutăreasca asta mai mult vorbită, pentru Nașu, Na, Na, Nașuuuuu lui Sorin de la Plo, Plo, de la PloEeești, bucurie mareeee, ia, ia, iasoooo!, îi șoptești unui lăutar răvășit rău de ideologia mesajului, transpirația împresurându-i banii grămadă ce-i stau pe orga ultima fiță în industria clapelor. Apoi, ca un făcut, îl vezi pe patron mai aproape să-și dea ochii peste cap de plăcerea mesajului. Și-ți dai seama că te lupți cu morile de vânt. Te uiți la ceas dureros în a mai sta, privești lumea care se cară una după alta strâmbând din buze, dinți și alte înjurături posibile, ca imediat să dai stingerea plecării. Ai mai fi stat. Claaaar! Da cu o așa ursărie, niciodată! Iasooooo! Pentru Optimistul, ha, haaa, haaaaa!