15182710-r3l8t8d-800-resamplelanczos

Făcând abstracție de dorința enormă a celor 26 de femei de a avea în sfârșit un copil, cu iertarea pe care o solicit lor pentru alegerea mea pe subiect, mi-am imaginat cum cele 26 de bucăți, una și una, l-au ales pe donator. Prin fața a sute de femei, într-un laborator ultimă fiță special amenajat pentru deosebitul eveniment, au defilat zeci de bărbați care mai de care ma arătoși, experimentați palmagii sau unii neica nimeni doritori de ceva bănuți în plus, masculi, alfa, beta, cu diferite culori ale ochilor, amărâți cu ochii spălăciți, dar cu iq-ul ținut în lesă, ca nu cumva delicatul să facă năzbâtii pe podiumul de defilare.

26 dintre ele au pus la bătaie ovulele lor pline de mândrie, doritoare de călăreală fructuoasă, că distracție tot a fost și-o să mai fie, pe un anume tip. Nu era vizibil. Fizic de sportiv, însușirea luminii determinată de compoziția sa spectrală în abanos imprimată-i fiind pe tot corpul, mers de felină în călduri, păr blond precum al lui Rahan frate cu Tarzan, dicție perfectă contemplată cu gurile căscate de recitarea fără pauză a limerick-ului scris de Edward Lear.

Lady Claire se duce la scaldă într-un lac

Si atunci toți bărbații au un pic de trac

Când Lady Claire se scaldă-n goală toată

Jumatate din bărbați o iau la palmă lată

Lady Claire este pe baltă mai sexi ca niciodată.

N-a fost totul, existând până aici îndoieli privind alegerea de pe urmă. Și aici a fost decisiva. Tipul care avea să câștige ovulele celor 26 a declarat dezinvolt despre perfecționarea, pe lângă celebrele labe arhi-știute, a multor limbi, limbi străine învățate în diferite conjucturi ale vieții. Eee, atunci, celulele sexuale ale femeilor au luat-o razna în sus de bucurie. Ce chiloman! Ce ochi dați peste cap!

De ce mascul avem parte, fatăăă!, țipă un ovul extaziat chiar în urechea altuia ce abia mai respira de emoție. Fatăăăă, eu pe ăsta îl vreau până când moartea ne va despărți!, se bucură o alta plină de afectivitate extremă.

Cum alegerea tuturor se încheiase cu un succes greu de egalat în ani, principalul marcator frecangiu fiind ales pentru viitorul fericit al celor 26 de viitoare mame, s-a luat urgent decizia de a se trece la procesului de fertilizare. Asta numai după ce profesionistul în șters obiectul apăsând în toate direcțiile cu o mână aspră, va face să strălucească laboratorul de atâta aglomerație. Zis și făcut.

Dar, cum în momente de îmbulzeală cronică pot apărea confuzii sau mici greșeli de indivizi, mulți ai dracu, s-a întâmplat o eroare de procedură privind muniția celui ales, înlocuită cu a altuia mult mai oarbă, mult mai slabă. Acum, în momentul de față, cele 26 de femei și ovulele lor sunt totuși fericite. Alesul lor s-a dus dracului pierdut printre alte sute de femei, obosit, surmenat, plictisit. Viață de artist.