16425865_1239704736126603_6702957744221252343_n

Pe burtiera din poză: victoria lui Federer scoate românii în stradă. Peste 20000 oameni sărbătoresc victoria elvețianului în Piața Constituției.

Dă-mă dracului c-am trăit s-o văd și p-asta cu manifestația celor zeci de mii de cetățeni ca simpatie pentru Roger Federer. Mare tenisman! Să iasă atâta lume în stradă pentru elvețian, cine ar fi crezut, cine și-ar fi imaginat vreodată valul de admirație curgând pe bulevardele largi ale Bucureștiului, cine a gândit de români c-ar fi atât de sensibili la cucerirea celui de-al 18-lea turneu de Grand Slam al marelui Roger? Ce jucător! The greatest tennis player of all time! Cu mic, cu mare, românul a ieșit pe străzi, cu purcel fără diurnă, săracul, cu fiecare cățel avut prin case, cam puțin 30 de lei, în fine, cu pisica care a făcut scandal cum că ea nu este remunerată, cu tot ce a avut la îndemână pentru a uita de ordonanțele prăduitorilor roșii.

Pentru El, totul, și-a zis acest minunat popor care iubește tenisul atât de mult, încât a vrut să înghețe bocnă la minus grade câte erau aseară prin oraș. Soros este unchiul lui Federer, a aflat toată lumea. În plus de asta, de aici și fitilurile băgate de unele televiziuni, elvețianul ar avea o genealogie bogată în diversionism, și numai încoace, încoace, familia lui a dat-o pe sport. Daaaa! Doar ce mă uitasem la televizor aflând înmărmurit de componența echipei tehnice a lui Federer, care, contrar spuselor neo-capitaliștilor care vor răul țării, ar fi formată numai din trădători, securiști, idoli falși și farisei. Până și mingiile de tenis s-ar învârti contra vântului românesc.

Eu cunoșteam de mult planurile ăstora de-au ieșit să-l recompenseze cu urări pe celebrul tenisman, probabil prin sursele mele de acoperit cu o plapumă groasă, ca pentru gerul de afară, am reușit să anticipez mișcările naziștilor care mărșăluiau ieri cu atâta decență în glasuri. Nu vă luați după aparențe! Din cauza asta, mă și mir cum unele televiziuni au aflat atât de târziu de organizarea mitingului, a fost redat telespectatorilor într-un final apoteotic cu Roger printre manifestanți. Venise tocmai din Australia printre noi, tocmai pentru a ne arăta trofeul, hitleristul naibii, și pentru a ne promite un an de victorii în marile turnee.

Acum, românii sunt liniștiți pe la muncile lor de toată ziua, preocupați să aducă României taxele cuvenite, luați d-aici nesătuilor, fără activitate subversivă pe rețelele de socializare, dar, pentru că aici va exista întotdeauna un dar, ei sunt pregătiți ca mâine-poimâine să iasă iar în stradă pentru a sărbători Maratonul de la Tokio din 26 Februarie, Campionatul Mondial de Formula din 26 Martie, Campionatele Europene de Canotaj cu începere în 26 Mai, dar și alte evenimente sportive de prim rang occidental, la mama Răsie nu se gândesc, nenorociții, organizate fiind de Soros și acoliții lui. N-are nimic, televiziunile interesate vor informa corect despre manifestațiile ce vor avea lor întru aprecierea sportului mondial. Fără minciuni, clar!