descarcare4

Aseară, ca un făcut, mi-am adus aminte de potența mea în a înjura. Nu o mai făcusem de mult cu atâta pasiune, ba chiar uitasem că pot dezvolta în spațiu sute de cuvinte la rând zbierate cu patimă. Nu sun sunt un puritan, ba chiar le scot zilnic cu deosebită ușurință, fiind convins că n-as putea trăi fără un să-mi bag p..a sau fără un ce plm. Dar pe ușor. Până aseară când, ajuns la capătul puterilor, neștiind ce și cum se va Întâmpla cu România mea (cred încă în ea), să mi se facă deodată dor să-mi zbier neputința la cer.

Și-am făcut-o dezmățat rău de tot, în revolta mea față de sistemul corupt care ne-a pus la zid speranțele, care ne-a dărâmat trăirile, care ne-a pus la zid visurile. Ahhhh! Știu, băga-le-aș p..a în gură de muiști, să fac ca toți dracii ăia mari, știu să-i f.t în gură pe toți psd-iști care ne-au adus pe cap guvernul acesta de manglitori, știu să-i trag clanță lui Dragnea, în genunchi, jigodie, meriți o p..ă peste ochi, știu să-l dezbrac la curul gol pe sugătorul ăla mic de la justiție care a ajuns doctor în prostituție cam pe la vârsta la care alții se joacă cu mașinuțele, știu să-i iau morții în p..ă prim-ministrului și sa fug cu ei prin cimitir, știu ca mă-sa le este curvă, așa cum știu să-i fac cât mai des vânătăi în frunte cu buricu’.

Cum să nu înjur!? Cum să fac față mizeriei, dacă nu prin fantezia debordantă în arta măscărelilor învățate de la viață, am vrut, nu am vrut, a trebuit să mă adaptez dosind în mine suduială după ocară, înjurături porcoase sau mai la șmecherie spuse, expresii necuviincioase care, la momentul potrivit, sunt mană cerească pentru sufletu-mi pierdut în neputință. Cum să nu înjur!? Cum să te descarci altfel văzând cum o mână de borfași a tras țara în mocirlă, noi înotând ca proștii prin mâlul căcărilor lor, prin ale lor dejecții urât mirositoare? Cine sunt ei și cu ce drept?

Aș trece chiar acum la fapte. L-aș lua pe simpaticul Călin și l-aș da la negri pentru a-i face rozeta mare, să țipe, borfașul, sa-i intre pu……e una după alta până i-or trece durerile de șale, l-aș târî pe Dragnea kilometri în șir prin că..t, retardatul muist și jegos născut din balegă de iapă fu…..ă  bine de un cal nărăvaș, le-aș prinde tații răstigniți pe garduri prinși bine de co..e cu sârmă ghimpată până nu le va mai rămâne sămânță pentru alți retardați asemănători cu ei. L-aș privi în ochi pe limbricul Iordache și i-aș aduce zeci de mii de înjurături despre neamul lui de la maimuță încoace, i-aș da mu.e și iar mu.e până o vomita, nesimțitul dracului, toate ordonanțele de urgență gândite când nu i se scula p…a când voia să-și fu.ă pisica. Ciuma roșie ne-a cotropit. Aveți liber la înjurat.