video-sase-mamici-impreuna-cu-bebelusii-lor-din-republica-moldova-au-participat-la-romanii-au-talent-numarul-lor-au-starnit-admiratia-juriului-1487406401

La lumina întunericului, nino, nino, mașina unui trust ce rimează cu că…t se apropie în viteză de locul în care se filmează o emisiune de divertisment a unui post dușman. Frânează brusc oprită parcă de un zid invizibil. Sunt tranșee, șoptește șoferul către singurul pasager care aștepta de nerăbdare să-și înceapă misiunea murdară. Până aici vă pot aduce, îi mai zise șoferul, nu înainte de a a-i ura baftă lungă stil șpagat între două scaune de sufragerie.

Individul, după mers, după port, un idiot, coboară din mașină cu ochii în cruciș și cu limba încă în curul patronului său. Speriat de fantomele emisiunii sale care rezonează la miezul nopții cu minți înguste, vederi strâmte, gânduri limitate, se retrage strategic după un colț de clădire care îi servea drept ascunziș. De fapt, era o gaură de șarpe.

Își verifică echipamentul de luptă. Face un pipi mic. Este dotat….cu arme de ultimă generație. Nu la ce vă gândiți voi. Praștia pe care o uitase într-un sertar uitat de ani, o invizibilă dotată cu elasticul scos de la chiloții lui de adolescent, fusta mă-sii protectivă încă, perechea de cătușe pe care o folosește noaptea după emisiune pentru a fi siluit de prostiile din capul lui. Își trage pe moacă o șosetă ruptă care aparținuse colegului religios. Miroase fioros, languros, pupăcios. Un șpagat de control în liniștea nopții. Caraghios.

Revanșarda acțiune din seara asta o să-i aducă stima patronului, laudele lui, salariul murdar mult promis care, pe ascuns fie vorba între prietenii lui din platou, este încă produs cu nemăsurate chinuri. Se merită, se încurajă cu voce tare. Chiar dacă azi, în ședința zilnică, a auzit expresia sugătorul ăla de Ba..ea,  expresie spusă probabil la nervi de un coleg invidios.

S-a pus în mișcare făcând unduiri ca o curvă în călduri. Nu știu cum face o curvă în călduri, dar lui îi stă bine. Sare un gard electrificat fără să-l atingă, trece printr-o grădină plină de legume, morcovii îl ajută, aleargă în zig-zag disperat să ajungă la țintă, când, deodată, o voce se aude din întuneric urlând un staaaai care îl face să încremenească. Luminează-ți fața, cretinule! Este prins, băgat într-o dubă întunecoasă, trecut imediat într-o cameră pentru interogatoriu. Țipă disperat.

– Vă rooog, îndurare! Să nu mă bateți, nu mă chinuiiiți, spuuun tot! Daaaa, venisem să le arestez pe mamele alea denaturate care au dansat cu ai lor copii în brațe pe scena voastră. Vă rooog! Mai bine băgați-mă în că..t, sunt învățat, mănânc des și fără pic de repulsie. Vă rooog! Milăăăă!