calarie

Titlul este preluat de pe burtiera unui post de televiziune care, lipsit de inspirație în a mai găsi știri false, a dat-o iremediabil pe sex. Ce se vinde cel mai bine când angajații tăi nu mai vin cu fantasme și povești de adormit fraierii care nu gândesc? Sexul. Așa că, s-a răsfoit în draci Decameronul al lui Boccaccio, s-a mai vizionat de câteva ori filmul Cinzeci de umbre ale lui Grey fu..cio..l, ca apoi, după o ședință interdepartamentală în care poftele curgeau de-a valma printre birouri și unde imaginația o luase razna printre oamenii de televiziune, să se încingă treaba într-o debandadă totală.

Redactorul de la știri, un mascul pur și sânge pe pereți, deja o luase la măciuci pe tipa de la machiaj într-o poziție demnă de invidiat în lumea televiziunii. Nici nu vă imaginați în ce postură o pusese pe biata fată care zbiera în gura mare: push, push, nenorocitule, push! Bucata aia bună de la scenografie, aia mai simandicoasă raw-vegană până în străfundurile ființei ei, și cu o altă tipă de la costume, asta mare halitoare de bărbați, al 5-lea ducându-se mâncând televiziunea unde a văzut cu ochii, îl dezbrăcaseră pe reporterul din departamentul sport. Îl băteau la curul gol cu cablul unei camere de filmat, strigându-i printr-o portavoce mobilă să se miște natural și nu în reluare.

Chiar în studioul de știri, frumos aranjat pentru următoarea emisiune de talk-show în care invitați se preconizau a fi numai mâncători de rahat, s-a încins o chiloțată pe porunci sexuale. Toți era la peleul gol, inclusiv tanti Marioara, una dintre femeile de serviciu ale postului tv, cea care primise pedeapsă pentru a trage un mini sex cu băiatul cel nou de la agenția de presă. Pe vremea mea fu..iu..le erau fu..iuri, iar munca era muncă, gândi ea printre două oftaturi de plăcere. Când distracție era în toi, după două ore în poziția căprioarei sălbatice, producătoarea știrilor își dădu obștescul sfârșit printr-un țipăt prelung, ea bine prinsă între fericitul de la sunet și celălalt de la anchete sociale.

Deci: nu încercați asta acasă, este doar pentru profesioniștii din presă!