947254_565822056773868_1656434371_n

Fericirea există în străfunduri ascunsă cu obligativitate să fie prezentă acolo indiferent de suferințe, fericirea are claritatea dimineților voastre și numai de voi impuse să fie senine, are lumini din anotimp ce nu lasă noaptea să vină cu tristeți în suflete dați-le la spate, fericirea are flori în brațe pentru a vi se oferi vouă împreună cu ele și numai cu ele.

Am văzut-o în dimineața asta stând la geamul meu cu palmele în bărbie, ea, Primăvara cu soarele-n priviri licărindu-i a bucurie. Am deschis fereastra așezându-mă în fața ei, asaltat find de privirea caldă stabilită de natură în ochii verzi. Am copiat-o așezându-mă la fel, cu palmele sub bărbie așteptând un gest de tandrețe. M-a luat dintr-o dată de mână, surprins eu, hotărâtă ea, mângâindu-mi podul palmei cu un bilet din cuvinte compus. Astăzi am venit să ofer fericire femeilor, îmi șopti printre buzele-i de iarbă voluptoase de roua dimineții.

Urarea Primăverii pentru femei

Aș vrea sa fiu pansament pentru inimi frânte ce-și plâng dragostea printre zilele mele, să fiu caldă din bumbac fin, dragăstoasă așezată pe rana ce se va vindeca cu greu, însoțind lipită de durerea prezentă ce nu vrea să treacă. Și doare.

Aș vrea să fiu un antibiotic care să vindece suflete rătăcite pierdute de busola dragostei, căutate sa fie din substanța medicamentului într-o cură de șapte zile minim de bucurie și doar cu fericire, ca apoi, să vindece tot, insomnie, chin, plânsete în pernă. Și să treacă.

Aș vrea să fiu speranța unui nou început, azi, ce ar fi construit de mine într-o nouă dragoste mai frumoasa și mai sensibilă, să fiu speranța unui nou zâmbet pe chipuri încă triste în oglindă. Aș vrea.

A voastră cu drag, Primăvara.