17238193_1633810753300994_266012855_n

Cotețarilor! Mam săturat de voi ca de mere pădurețe, slugilor care sunteți pe lângă mine cacățeii ăia care to vor și ei o bucată cât de mică din păsărica mea dulce, sărăciilor ce miați făcut viața amărâtă până acum, de abia am ieșit la lumină din negura anilor trăiți cu toți bagabonții. Mia ajuns de voi.

Numi mai dați mesaje în privată, că nu vă mai răspund. Cine dorește să vorbească cu mine în viitor, îl rog mai întâi să scoată fluturașul de salariu pe masă. Scrie acolo cel puțin 3000 lei? Acceptabil. Cine vrea să mă invite seara la un cocteil rafinat ca mine, trebuie să vină să mă ia de acasă cu un bemveu fără numere de Bulgaria. Să fie bătut în cuie de la început, fără a vă mai da alte detalii pe parcurs. Cine mă vrea goală cum sunt acum la mansardă, trebuie să fie cel puțin patron al unei case de pariuri. Cu îngăduință o să-i răspund chemării trupului și unui patron de magazin la oraș să fie, unuia cu o mică șaormerie la interval, dar și unui tip care face valuta prin străinătățiuri.

Acum sunt o leidi, dacă nu vati prins inca de atitidinea mea răsărită din fotografie, acum nici la cel mai bogătan din sat nu mă mai uit cu aceeași plăcere trupească, ramolitul să mă mângâie cu mâinile ale făcute din șmirghel de la munca câmpului?, brrr, numi mai trebuie în viața mea de artistă. Acum sunt o artistă, să fie clar pentru toată lumea.

O să ajung să joc în filme. O să vedeți voi. Deja ma contactat un celebru mahăr de la Holiud care mi-a propus să joc în partea a doua a filmului Pirates, un film de acțiune plin de dezmăț pasional, condimentat delicat cu scene de un erotism așa cum îmi plac mie pe barosăneală. O să fiu băgată în seamă de celebri actori ai geniului, cu bugetul mare, gros pe meserie, o să dau probe după probe pentru a-i mulțumi pe toți din punct de vedere actoricesc fără a ști o boabă de engleză. Deja se simte invidia, este?

Apoi, o să mă mărit cu unul cu dovezile la el, bogătaș cu avuție care să mă ducă în Caraibe pe unde cresc crabii, cu a lui barcă de croazieră, cu avionul personal ditamai universalul, cu secs mașin întruna cât să mă omoare și mă învie mereu de fericire. Nu sunteți de nasul meu, cocalarilor! Mam ajuns.