c339714cb320400a9b5e6ab8855b763a

Admirând jocul sportivilor, ba chiar implicându-mă cu toate simțurile în desfășurarea lui, am constatat, plin de uimire, că nu poți privi cu plăcere un meci de handbal dacă pe scaunele din spatele tău se așează, pline de vervă în socializare, trei tipe dornice de schimbat impresii care mai de care mai astrologice. Să nu credeți că ele erau interesate de aruncatul interului stânga sau de acuratețea în joc a coordonatorului, chiar nu. Ele erau pornite pe modul can-canistic de abordare al jucătorilor și pe zodia lor stelară, adevărată creatoare de caractere în handbal. În felul ăsta se hlizeau a adevăr fetele din cârca mea .

Și așa am aflat în ce zodie este jucătorul tehnic din stânga privirii mele, că berbec fiind, nu te poți încrede deloc în el, cu toate că-i frumușel, al naibii! Că nu este deloc pe placul fetelor, fiindcă zodia lui de berbec îl va determina să se căsătorească de mai multe ori, nepregetând deloc în acest sens. Am aflat despre celălalt că este un taur pervers și cam bătrân de altfel, că se mișcă greoi pe teren, cu toate că echipa lui conducea, el fiind foarte vivace în mișcări. Taurii sunt infideli, dragă! Ba nu, mai păcătoși sunt săgetătorii!

Da’ ce? Credeți că Mocanu de la Dinamo este un jucător fenomenal? Nici gând. Fetele au depus urechilor mele un întreg catastif de dovezi la cunoștință. Că Mocanu este un leu căpos cu privirea rece ca gheața, că nu se uită deloc la prietena lui atunci când îl aplaudă frenetic din tribună, și chiar că-i insensibil sentimental în relație nebăgând-o în seamă în pauza dintre reprize.

După ce-am ascultat surprins neplăcut și părerea astrologică despre Vrankovic, în a cărui zodie compromisurile de natură stelară se regăsesc cu greu printre pământence, m-am decis să plec. Nu înainte să mai aud de brunetul ăla focos numai handbalist nu ar fi cu mușchii ăia de halterofil pe el, ba chiar că ar transpira abundent conform gemenilor născuți în Iunie pe 3. După toate astea, m-am ridicat grăbit către un bar de unde mi-am recuperat părerile bune despre sportivi. Cu o tărie de calitate. C-așa-i în sport, femeile știu totul, astrologic vorbind.