646x404

Au început petrecerile. Cum care petreceri? Ale tinerilor absolvenți de creşă, de grădiniță, de şcoală generală, de liceu. De la mic la mare copiii se distrează cu acordul binevoitor al nebunilor de părinți. Ăla mic înțolit cu o suzetă pretențioasă Gucci este dus la cârciumă de o mami elegantă ce împinge cu folos la căruțul mini Mercedes. Va fi o noapte lungă. Petrecerea se va lăsa cu lapte din belşug într-o combinație demențială cu sorbituri din sticla de whisky pe care bebele a furat-o din rezerva lui tati. Trei domnişoare spilcuite ce dau bucuroase din picioruşele încălțate cu botoşei din pietre swarovski îl aşteaptă pe colegul de cămin țipând cartierul. Va fi dezmăț.

La o altă cârciumă mai retrasă la margine de oraş, un grup de puşti la vârsta grădiniței, toți frezați în părțile capului ca asfaltul de netezi, spun bancuri porcoase păziți bine de tați doi metri mai încolo. Bem o bere cu lămâie?, zice unul mai îndrăzneț fâcându-i semn lu’ ăl bătrân să aducă repede o navetă plină la băieți. Dinăuntru se aud țipetele fetelor care fac karaoke pe muzica celor de la Prodigy. Va fi  nebunie.

Şmecheraşi absolvenți de opt clase dansează la sentiment cu fetele extravagante bine puse în evidență de toaletele cumpărate pe mii de lei. Mamele şi-au vândut un rinichi la mall. Doi tineri fumează iarbă într-un colț privind pe sub sprâncene subțirele trupuri încleştate în pipăieli indecente ce se mişcă languros pe ringul de dans. Un tată îndrăzneț ce urmărea scena la un colț de fereastră este prins în flagrant de un puşti ce se întorcea din boscheți unde vomitase cu uacuri adânci. Tatăl este gonit de petrecăreți cu sticle goale. Va fi cataclism.

La liceeni este liniste deja. După cinşpe shot-uri de tequila, douăşpe beri reci, un fu.ai pe masa de biliard, cinci drifturi cu maşina făcută cadou de babacu, băieții şi-au aşternut liniştiți capul pe masă. Fetele încă beau povestind pe tăcute concepte de viața frumoasă ce le va aştepta de acum încolo.

Petrecerile continuă şi la anul. Țineți aproape!