FB_IMG_1496868057199

Cum dracu se face că ochii bărbatului bulbucați, precum ai melcului de lungi, rămân întotdeauna lipți de un petec de picior puțin răsărit neglijent de sub fusta femeii? Cum se face că doi eleganți ce-şi sorb diplomat cafeaua, oameni in toată firea, îsi întrerup dintr-o dată conversația despre investiția la bursă, contemplând fix neruşinat o juma de pulpă de damă ce a răsărit ca soarele răsare de sub o rochie vaporoasă? Aici coatele au prima reacție cu atenție deosebită către direcția corectă, ca şi cum simpla atingere a lor stârneşte imediat gps-ul privirii. Este foarte interesantă chestia. Deoarece coatele nu vorbesc. Ele doar mângâie concentrarea. S.O.S, bulan fin la nord-est, pulpă dezvelită  cap compas în măsura sextantului, picior elegant front atmosferic foarte cald.

Cum se face că bărbatul rămâne fix cu gura căscată, o muscă răutăcioasă aterizându-i forțat pe amigdală, atunci când, forțată de ăl mic care a căzut de pe topogan, unei mămici să i se dezvelească erotic un picior elegant a piele fină. Este singur in regiunea de unde acel picior se arătă în toată splendoarea lui, se simte fâstâcit, se preface uitându-se după libelule ochii facându-i treişpe paişpe, ca dintr-o dată, imaginea să dispară brusc. Transpirase. Îşi aduse aminte de anii copilariei când le ridica fetelor rochițele, când umbla cu oglinda între sireturi cu intenție vădită a curiozitate, când la a doua, a treia întâlnire, tot căuta cu mâna pe dedesuptul materialului.

De câte ori nu s-a întrebat bărbatul de pe stradă, ce are femeia sub fustă? Si de ce nu găseşte el secretul emoției si pe plajă, acolo unde femeia este oferită direct privirilor hulpave fără menajamente? Să roage el apostolii legilor universale ca femeia să vină pe nisip îmbrăcată până-n gât în transparente materiale, nici să acopere, nici să lase corpul gol, să aibă tivul mai lung decât se cuvine cu o mică crăpătură pe partea stângă a slipului care să binedispună delfinii? Femeia de pe stradă ce are  sub fustă?