fullscreen-capture-11-apr-17-43606-pm.bmp_tb730

La Pro o nouă emisiune cu iubire inclusă se lasă aşteptată din gura gospodinei Prodan, o femeie mai arătoasă şi sigur mult mai de la țară de când şi-a auzit numele strigat de producători. Gospodar fără pereche se numeşte producția în care mai mulți băieți de la țară, fiecare având vârsta lui chiar nu contează, dar toți cu avuția omului harnic bine pusă la căpătâi, îşi vor dori să pună mâna, şi nu numai, pe o puicuță româncă cum i-o fi norocul fiecăruia.

De fapt aici voiam să ajung. Vă dați seama cum ar fi să mâni de la spate zece femei în primă fază, după format, di murga, mai la dreapta pătata cu ugerele mari, mai repede bălana de mall? Cu bălanele mai greu la înteles viața, după cum ştie toată lumea. Să le dai tuturor pretendentelor bâta ciobanului de la stână? Să le pui pe toate, tu fiind şeful, să-l mângâie pe cocoş pe creastă?  Apoi să rămână cinci cele mai bune la hărnicie. Să le pui pe acestea să-ți coasă chiloți, şosetele, să dea apă la cal, să fluiere după curcan, să faci o mămăligă vârtoasă cu ele, să le dai pentru noapte cămaşa bunicii păstrată în camera de la stradă. Numai una o va îmbrăca. Celelalte vor pleca acasă triste şi nealese.

Am trimis şi eu cv-ul cu toată averea mea depusă acolo pe hârtie, dar am primit răspuns negativ, eu nereuşind să mă modelez pe format din cauza situației mele gospodăreşti. Cică am doar grădina din fața apartamentului, şi aia îngrijită de a mea soție, doar o amărâtă de maşină bătrână în ani, fără chef de muncă la ogor şi nici acel vino-ncoa’ pe care îl au de obicei fermierii. Nu am tractor cai putere să impresionez orăşencele, n-am berbeci pe care să-i mulgă fetele, nici iarba verde de acasă pentru tăvăleala de după filmări. Aşa am rămas acasă debusolat.

Chiar aşa. Cine il mai ține minte pe JR? Mai are cineva filmul?