apricot-fruit-pictures-694x417

Ieri după amiază a dat celebra Oana Cuzino peste mine prinzându-mă în fapt când îi citeam articolul cu igiena intimă a, a, scuzați-mă de tusea asta sâcâitoare. Ce faci aici?, mă chestionă ea. De ce ar citi un bărbat ceva scris despre, despre, mă râcâie rău pe gât în ultima vreme, ăă?, continuă ea cu destulă iritare în glas.

Aş vrea să completez ce ai scris. Nu de alta, dar deja ai devenit cam banală cu sugestiile pentru femei, nu tu ceva direct, nu tu ceva concret, nimic la obiect. I-am zis vreo două de articolul ei cam plictisitor total neadecvat timpurilor moderne. Cică să nu fie nimic parfumat înăuntru. Oanoooo! Toate sunt parfumate în ziua de azi, de la căpşuni, flori de păpadie, cireş copt, floare de cais, până la frunză de mesteacăn, ceai de muşețel, aromă de mare. Pe căldurile astea, la blugii cei purtați la 40jde grade, mai miroase şi a infuzie de balegă proaspătă, dar asta este altă poveste, i-am zis într-un final făcându-i cu ochiul. 

Aşadar, 4 reguli ale mele pentru un vagin sănătos, numai şi numai pentru a-i arăta tipei de la PRO priceperea bărbaților în a da sfaturi deapre cum şi în ce fel se poate menține femeia tânără.

1. Scoateți-l la aer dimineața menținându-i capul drept şi pieptul înainte. Să tragă răcoare în plămâni, să facă douăzeci de flotări, treizeci de genuflexiuni şi o alergare uşoară de relaxare.

2. La serviciu țineți-l mereu după voi, în lesă dacă se poate, chiar dacă şeful este unul impertinent de insistent. Dacă-l vrea pentru el să-l țină pe birou lângă fotografia nevesti-sii, dați-i vaginului cu oțet. Îndepărtează lipitorile având şi rol de curățare permanentă a bacteriilor de tot felul.

3. Din când în când ieşiți cu el la ştrand sau la plajă, atât pentru socializare, dar mai ales pentru a-i reduce stresul acumulat continuu sub asediul nesuferitului de bărbat. Vaginul a luat-o razna, credeți-mă. Să nu-l duceți la nudişti, vă recomand! Se va bucura pe moment la vederea altora asemenea lui, dar imediat se va forma o cloacă care îi va face mai mult rău decât bine.

4. Nu-i dați să bea. Clar. Vaginul face urât la băutură cât este el de serios şi civilizat. O să se întinda peste tot şi prin toate paturile, o să sară pe toți ca un disperat, o să facă acel scandal de care se tem cu toții la trezire. Ce este de făcut? Tineți-l din când in când pe cură de apă plată cu portocală. Lămâia este prea acidă pentru el.

Cam astea ar fi cele 4 reguli pe care le recomand vaginului cu toată priceperea de cititor al Oanei Cuzino. Şi nu uitați! Parfumate, tătuțu, parfumate.