balonare(3)

Atunci când auzi două femei vorbind la toaletă, excitate peste măsură, despre colon protect, mai că te întrebi tu, devoratorule de publicitate, cam cum le-ar sta celor două tipe făcând promo la supozitoare pentru hemoroizi. Aşa o plăcere nici ți-ai putea imagina, si nici nu vrei, nu poți, nu te lasă nodul din gât să-ți închipui cam ce şi-ar spune cele două printre două sughițuri pline de scenografie pură.

Totuşi, să ne imaginăm un bărbos în spatele aparatului de filmat, unul care le dă ultimile indicații celor două ce-şi învățau replicile cu atitudine şi ceva durere în cur. Aşa dor hemoroizii, nu vă ruşinați! Adică ăla care are gaze la motor, folosind Carbocit ca să scape de ele, noxe, noxe, ar avea voie pe post, iar fetele cu supozitoarele nu?

Dragă, nu-ți imaginezi ce am pățit aseară când veneam de la teatru! O piesă care mi-a mers la suflet, dar pe care nu am văzut-o deloc liniştită. Am fost atât de deranjată de un hemoroid nărăvaş, încât tare mi-a fost frică că o să opresc piesa în țipetele mele puternice. Mă gâdila, mă mânca, mă exaspera. A trebuit să deranjez un rând întreg şi sa-i pun capăstrul nebunului.

Vaaai! Îți recomand cicatidrina supozitoare pentru un efect imediat. Eu ştii  cum am scăpat de doi hemoroizi ce jucau baschet pe teren ca la ei acasă? Coş de trei puncte, pasă cu fentă pe la spate, driblinguri spectaculoase. Împlântat bine cu alunecare, aşezată bine având bucile în sus şi cu un deget străpuns bine pentru poziționare, aşa am procedat. Înfigeți-l cu încredere! 

Şi foarte bine fetele, fără duble si timp pierdut, fără istericale cum că replicile sunt prea idioate sau excesiv de deranjante, le spuse regizorul cu gândul la cariera lui fulminantă pe partea de spoturi medical medicinale. Mâine vă aştept la filmarea pentru Espumisan. Să vă balonați bine!, le ură acesta in aplauzele echipei de filmare. Ce satisfacție profesională să ai gata reclama care se difuzează zilnic in pauzele dintre filme şi emisiuni, cea cu efect rapid întru conştientizarea femeilor că durerea in cur din cauza hemoroizilor este devastatoare psihicului feminin!

Apropo, voi purtați vată peste absorbant? Nu e bine.