un-barbat-i-a-mucat-vecinul-de-penis-pentru-ca-a-ridicat-volumul-la-xbox.-afla-ce-pedeapsa-a-primit-668x428

E vorba de tehnică aici. Cine se gândeşte la negrul ăla care o are până la genunchi cu meniscul ferit de ruperi accidentale sau la blondul ăla care a tractat tramvaiul cu ditamai ustensila în loc de ştangă, greşeşte grav. Nu mărimea contează, ne spune o revistă pentru femei. La ce să se gândească autoarea articolului seara la culcare?

Singurică, tinerică mai pe la 30, pensionară deja, fata a tras de imaginație până i-a venit poftă de o uriaşă în toată splendoarea ei. Sau nu. Mică şi ghiduşă. Nici aşa. Cu buzele umede de poftă, ea şi-a adus aminte de ultima partidă de sex pe care a avut-o în ultima perioadă.

N-o avea mare. Dar avea o tehnică, cum rar îi dăduse să simtă! Tehnica este principala armă a bărbatului, şi-a zis implorând cerul să adoarmă cât mai repede posibil. Avea deja ochii dați peste cap a amintire.

Bărbatul ăla avea dribling pe milimetru pătrat, avea ruperi de ritm viteză îmbinată cu imaginație, avea acea performanță în atac pe care  o au numai marii campioni născuți cu aşa ceva. Bine, bine, l-a întrebat ea în una din pauzele meciului, dar cum poți să joci aşa bine, şi încă nu ai ajuns într-o ligă superioară de profesionist? I-a răspuns sec cu o lovitură liberă dată cu efect, în care ea a fost şutată cu şiretul rist plin direct gol la vinclu. Nu l-a lăsat să scoată mingea din plasă. Cine n-ar fi vrut aşa gol.

Meciul a continuat toată noaptea până dimineața cu nenumărate goluri din diferite poziții oferite de bărbat, cel care ştia pe de rost toate schemele aşezării în teren, de la apărare în atac cu rapiditate, cu învăluiri pe extreme, un-doiuri spectaculoase, dar şi cu sărituri la limbă, pardon, la cap cu o reală plăcere. Bun tactician, el reuşise să obosească adversarul, astfel încât acesta adormise dezbrăcat pe teren nicicând atât de terminat fizic.

Trecuse. Acum avea de scris un articol până mâine şi, aşa dintr-o dată, îşi puse speranță în amintirea ei despre acel bun tehnician cu care a jucat meciul vieții ei pe teren de champion league.

Aşa că, luând de bună povestea tipei, extrem de reală în descrierea amănuntelor picante în jonglerii cu mingea, plus adevărurile spuse sub influența deosebitelor senzații care au determinat-o să scrie un articol într-o revistă pentru femei, susțin necesitatea de a vă căuta un bărbat tehnic extrem de priceput în ştiința jocului. Dacă îl găsiți, şi încă nu cunoaşte, luați-i antrenor. Baftă!