fb_img_1468815522737

Cum la modă este să enumerăm diferite plăceri ale omului modern, de la modul de a se îmbrăca până la modul de a mânca, de la felul în care călătorește până la felul în care se poziționează, m-am gândit că femeilor nu le-ar strica un ajutor sincer din partea mea în a înțelege mai clar care sunt pozițiile sexuale preferate ale bărbaților. Asa că, am purces:

  1. Poziția banalului misionar fiind deja depășită, bărbatul ar încerca și alte metode ale plăcerilor sale. De la poziția capra neagră pe munte sărind din creastă în creastă, până la aia cu armăsarul lungit într-o poieniță lăsată de mama natură să bucure și sufletul lui amărât. Printr-o propagandă clară și pronunțată decizie luată, el se va dori încălecat lăsându-și lenea să zburde clar printre senzații unice oferite ei, femeii. Să muncească, tăticu, nu să aștepte pe tavă demențiala lui dragoste oferită cu pasiune! Dacă se poate să bea și el o bere rece în timp ce, ar fi perfect.
  2.  O altă poziție care să condimenteze viața amoroasă este aceea în care femeia trebuie să umble neapărat printr-un magazin cu de toate. Să cumpere, pentru o partidă gătită corespunzător, acele condimente unice pe care nu le-a folosit niciodată până acum. Să pună din greu la iubirea pe care o vrea pregătită proaspătă mai tot ce ar considera ea că și-ar dori bărbatul, cu puțină schimbare la șorțul de bucătărie mai scurt puțin sexi, sexi spune-mi că vrei, până la durerea de cap pe care ar putea s-o înlocuiască cu una mai accesibilă din șifonierul relației.
  3. Una din pozițiile preferate de bărbat este aceea în care el, tipul comun cu deja potenta burtă sănătoasă, și-ar dori ca în timpul partidei să dea cât mai multe calorii jos pe podea. Pentru a călca pe ele, nenorocitele, să nu le mai vadă în viața lui. Doar urmărindu-i bărbatului pulsul cât mai des, doar uitându-se încontinuu la fața lui extrem de roșie de la oboseală, doar ascultându-i inima din când în când, să nu facă pușlamaua vreun atac de cord, femeia îl poate slăbi pe bărbat de atâtea calorii cât nici el nu și-ar fi putut imagina vreodată. Pe placul lui ar fi, credeți-mă!
  4. Poziția în care numai bărbatul are parte de distracție cu de toate, muzica și artificiile din final fiind incluse pe ritmuri de ole, femeia doar belind de nervi ochii în tavan gândind la mitocanul care iar se gândește numai la el, ar cam fi una dintre apreciatele lui pe viață. Distracția să fie plăcută, incluzând aici datul din buric și nu din altceva, cu efecte speciale pe pereți cu atenție la vecinii care nu trebuie atenționați de sindrofie, cu bere din greu care să potolească senzația de gură uscată pe care o are de obicei, dar și cu jocul de lasere colorate din final. Femeia doar sa asiste înțelegătoare și, neapărat, să se gândească la tocănița aia pe care a solicitat-o bărbatul în timpul petrecerii.
  5. Cea mai stimată poziție ever pentru bărbat este una care nu s-ar descrie aici, dar cu un efort apreciabil și cu înțelegerea a zecilor de mii de femei care mă vor citi (vax albina), o voi descrie în câteva cuvinte doar. Tânără, până-n 25 de ani, voluptoasă, nepretențioasă, cu mișcări de felină, cu chip de angelină. Ăăăă?