4dd5fbbd202cc7710df79ddc4e14c660

Tot o aud pe colega de serviciu lăudându-l pe antrenorul de handbal, ba că este ditamai animalul cu bucile în evidență tari ca piatra, ba că-i înalt caColosul din Rodos puternic să-i frângă oasele, ba că-i făcut bine structurat ca nimeni altul. Vă dați seama? Dacă mie îmi spune toate astea fără nicio jenă, vă imaginați ce este în mintea ei? Cum ar lua-o masculul antrenor direct subjugată cu ochii dați peste cap, ăla tânăr piele întinsă, ea peste 55 mai trecută de ani, cum ar trece-o Apollo al ei prin toate plăcerile vieții direct în rai pe pajiştile întinse pline de flori, cum ar poseda-o sălbatic pe un teren de handbal alegând-o numai pe ea din sute de femei mai tinere care aplaudă frenetic la fiecare meci al echipei favorite! Mama mia!

Femeie în vârstă credincioasă cu frica lui Dumnezeu numai Duminica, având familie tradițională acasă cu doi copii căsătoriți şi un soț cu prostata cât ideile ei conservatoare de mari. Dar tu nu te duci la handbal să vezi spectacolul meciului?, am întrebat-o curios. Ba da, dar şi pentru antrenor. N-ai văzut ce bun este?, mi-a răspuns lăsându-mă fraier credulul de serviciu.

Sărind de la una la altele, stând astă seară pe bancă în parc având vedere directe pe două ‘băbuțe’ cam la 70 de ani bucata, mare mi-a fost mirarea, sau nu, să le văd admirând un bărbat cu plăcere avidă in ochi. Pur şi simplu li se aburiseră ochelarii. Bre, îmi venea să le strig, vedeți că v-au căzut protezele pe asfalt, și nici măcar moaştele nu vă vor mai lăsa să le pupați!

Nu este nimic rău în asta, zic, ochii văd, inima cere sau cum plm era expresia aia, dar ideea este, pe aici unde mănânc eu rahat şi ce îmi mai place, să nu ne mai ascundem după degetul familiei tradiționale pe care o respectă toate enoriaşele bătrâne. Că, ce s-ar mai fu.e toate babele dacă ar mai fi tinere, dar nu le lasă credința, percepțiile sacre despre viață, popa sexualul PomohaGi! Vax albina!