20067661_1796093823739352_1590736107_nDupă cum bine cunoaşteți voi, femeile, bărbații au calitate. Nu toți, of cours, dar majoritatea se încadrează bine în registrul de filtrare bine pus la punct de genul sensibil, cu deosebită atenție pe genul particulelor solid grosiere de care adultul de sex masculin dă dovadă uneori. Selectarea deşeurilor incluse este un proces tehnologic care necesită o mare atenție, mai ales că, orice femeie, dacă își dorește o viață după propriile standarde, poate să aleagă cu uşurință defectele de calități. De aceea, în urma nenumăratelor proteste ținute pe marile bulevarde ale oraşelor, în care zeci de femei s-au bătut corp la corp cu jandarmii, ba chiar arestate fiind, după lungi apeluri la ONU, s-a legiferat codul calității pentru bărbat, aici fiind incluse clar procedurile de acceptare ale acestuia într-o relație. Totul electronic, cu baze de date, cu tot procesul de identificare corespunzător.

Exemplu: vine femeia oarecare cu un card în dotare, în urma ieşirii în oraș cu un tip simpatic, se duce în fața unui mega calculator produs în acest scop, introduce cardul, ca imediat pe ecran să apară totalitatea însuşirilor respectivului. În cazul de față? Calitate îndoielnică, trage mult la măsea, nu-i place munca, ISO necorespuzător picat testul la traiul în doi. Cum standardul posesoarei de card este ridicat mediu spre high level, opinia robotului este de dat cu şutul in cur.

Am omis sa vă spun cam cum stă treaba cu măsurarea calității masculului. Ea se face la fel, după ISO, după norme, cu examene date din zece în zece ani pentru o nouă treaptă superioară sau după caz, pentru retrogradare, examene la care curtea de arbitraj este formată numai din femei care au avut parte de numeroase caracteristici la viața lor. De la bărbați necorespunzători care beau zi lumină, trecând prin anturajul mediu al rebelilor fluturi în vânt, până la superioritatea de lume bună a bogătanilor de calitate. Severe.

Cum ştim din popor, cum le mai ştie el pe toate!, că orice femeie ar trebui să aibă perechea ei indiferent de standardul care-i atinge pământul, sau fie el ridicat până la extravaganță, mă miră existența atâtor femei încă în aşteptarea bărbatului care li s-ar potrivi. Ori are ea standardul prea ridicat în comparație cu normele obişnuite în care trăieşte, ori a scăzut calitatea bărbaților. Naiba ştie!