podium

Ordinea clasării are popularitate. Topul femeilor care pierd timpul prin magazine, top poziții de bărbați beți, topul plmele, topul boticurilor mumuite, clasamentul bărbaților epilați, top gagici cu țâțele mari, topul ramoliților ( locul 6 l-am luat eu ), top riduri perfecte, topul zodiilor în care Uranus i-o trage lui Pluto cel mai des, topul  sexului perfect în funcție de ziua de salariu.

Care mai de care lansează clasamente. Şi eu am căzut în plasa asta. La început mai firav senzațional cu diverse enumerări din anumite domenii pe care le cunoşteam îndeajuns să-mi dau cu părerea, ca apoi să-mi exercit dreptul de a realiza topuri care mai de care mai serioase. Ca aici.

Aşa am ajuns la topul fluturilor din capul domnişoarelor fals stilate, topul bărbaților cu fire rare, cinci mai am şi eu de-o spălare, topul falselor iubiri, falselor nunți, falselor relații, falselor orgasme. Am ajuns la clasamentul burdihanelor nesătule, aici împărțit în subdiviziunile muncii. Anume: topul burților de bere, topul burților pline cu şaorma,  topul burților pline de nesimțire găsite cât mai des la politiceni. Am o grămadă de mini topuri, totuşi, dă-i in plm, nu mai merită atenție!

Topul lipsei de caracter are un loc aparte în preferințele mele. Aici pot enumeră fără părere de rău clasamentul celor care şi-au pierdut caracterul prin noroi, prin iarbă, prin patul amantei, pe la locul de muncă, chiar amanetat pe un caracter mult mai împuțit decât cel pe care îl aveau deja înainte.

Câte topuri mai vreți să enumerez? Am citit atătea topuri de tot rahatul, încât îmi vine să mai zic câteva. Topul preoților care scapă des săpunul pe jos, topul femeilor credincioase care şi-au găsit liniştea la bătrânețe după ani de curvăsărie, topul popilor cu merțan şi, normal, al celor cu aurul mai mult la gât, topul babelor care se închină de la cinci colțuri distanță, topul cărărilor de munte pe care găseşti mai multe cruci decât semne pentru orientare, topul celor care s-au săturat de prostie, de hoție, de nesimițire. E plină România de topuri. Vă mai bag din top?