muzhchini-lyubyat-stervTe-ai intrebat vreodată dacă ai magnet? Este posibil ca un procent mare de femei, nu ştiu încă numărul, mai dau la noapte în cărți de tarot, să se gândească într-un anumit moment al vieții dacă a avut câmp magnetic la bărbați. Să-i atragă, mai bine zis. Nu neapărat în pat aşa cum v-ați fi putut gândi, ăsta ar fi finalul poveştii, ci doar de punct de vedere al întoarcerii capului pe stradă a gât rupt sau a unei priviri admirative ochi bulbucați de melc.

Poate greşesc când descriu cu amuzament zâmbetul în colțul gurii al unei tipe văzând un căscat care şi-a umflat fruntea de un stălp la vederea ei. Sau poate mă înşel când o alta mustăceşte văzând doi tipi care discută plăcut surprinşi la apariția fundului bombat ieşit din fusta extrem de strâmtă purtată cu eleganță. Ori poate greşesc când, pe o alta, fata de casă, o mulțumeşte laicul de pe facebook a sute de bărbați unul mai lingău ca altul. Sau multe s-ar dori expuse în vitrina unui magazin de femei doar pentru a fi admirate? Aici am unele mici dubii.

De ce? Deoarece secretul femeilor este dorința lor de a fi admirate din umbră de cei care se pricep să aştepte, ca la un moment dat să iasă la suprafață cu oferte de nerefuzat, o floare, un tainic sărut, o atingere. Fiindcă acel necunoscut ce trebuie aflat doar de câtiva bărbati trebuie descoperit dintr-un mister şi transformat în iubirea mult asteptată.

Câmpul magnetic al femeii a fost creat de natura în funcție de norocul fiecăreia. Poate unele se consideră norocoase luând în considerare ale lor proprietăți particulare privind exercitarea forței de atracție asupra bărbatilor, altele poate nu. Nici să stea toti nesătuii în jurul femeii sperând la o minimă atenție parcă nu ar fi în regulă, dar nici  câmpul magnetic al unor femei să fie atât de slab încăt niciun amărât să nu fie atras primprejur. Multe ar ataca în instanță ‘roata norocului’ ce a stat la baza formulei de bază a forței dintre poli. Unele din prea mult magnetism, altele din prea.

Cum trăim într-o societate occidentală bazată pe capitalism şi liberalism democatic, normal ar fi să existe diferențe între diferitele câmpuri magnetice ale femeilor. Unele cu mai mult, altele mai pai. Dar, cum acest subiect mă înduioşează dramatic, prefer să aleg doctrina socialistă în care egalitatea femeii în acest subiect să fie primordială. Plătesc taxa de solidaritate pentru ele. Trăiască magnetismul!