curva_01

Barbații au talentul să categorisească, să facă clasamente, să se dea proşti. Nu toți, ci doar în proporție de 100%. Cum ştiu ei toate femininele, de la unghia mică făcută cu ojă, până la ultima fostă buclă îndreptată cu placa! Vaaai! Bărbații ştiu să discute despre femei ca despre maşini, sunt second hand cu tabla căzută, au kilometri mulți rulate pe drumurile româneşti, ba chiar nu le mai primesc ăştia la inspecția periodică.

Doi experți. Uite! O vezi p’aia? Este o curvă, îi şopteste tipul atotcunoscător unui prieten, amândoi fiind fini admiratori ai femeilor suple de vară care în concepția lor toate E curve. De unde stii, bă, şi nu ştiu eu? Ai f…t-o? Sau ai auzit de pe undeva?, întreabă ălalalt sorbind din pai cu nesaț. Amândoi beau berea cu paiul, ce mai, masculi adevărați ai timpurilor moderne în care trăiesc. Nu, nici una, nici cealaltă, îi dădu expertul şef răspunsul final, ci doar am auzit-o susținând pe stradă apartenența ei la academia curvelor, ba chiar având o pancartă de gât pe care scria bolduit ‘sunt curvă’. 

Toți bărbații cunosc cuvântul curvă în amănunt, cuvânt pe care îl folosesc non-stop categorisind orice, de la femeia de afaceri pe care o fu.e nepărat cel care face clasamentul Forbes, caracterizând-o pe femeia bugetară, curva instituției, pe care o întinde şeful ramolit pe birouri, până la femeia de serviciu căreia i-o trage strada cu tomberoane cu tot.

Majoritatea nu culeg struguri, dă-i în plm că-s acri, cei mai mulți n-au văzut la pipăire decât mâna lor seara la culcare, mulți şi-ar dori să plătească des adevărata curvă de pe centură, toți le-au fu..t pe toate cu reală uşurință doar în vise. Cu toate astea, în cercul lor de prieteni în care lăudăroşenia va fi mereu la nivel de artă, în cadrul discuțiilor efervescente despre relațiile avute, dar eşuate, femeile vor fi întotdeauna curvele care le vor răscoli bârfa şi imaginația.

Ca o concluzie evidentă.

CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată ♦ Prostituată. Femeĭe depravată, maĭ ales care se oferă bărbaților pe banĭ (prostituată, cocotă).