femeie-nehotarata1

N-am mai sedus o femeie din vremea dinozaurilor, de când eram cu mucii la nas prin parc trăgându-i după fetele care se mişcau unduitor în blugii lor bufanți. Le seduceam pentru sex. Ce-şi putea dori un fermecător ca mine care avea succes chiar şi la Raquel Welch, bunăciunea de actriță ce mă privea adorabil din posterul meu de pe uşa dormitorului.

Apoi am sedus-o mai altfel pe una de mi-a ajuns toată viața. Sunt sătul încă de sedus, credeți-mă! A seduce în acel mod care îți poate ajunge doar o dată în ani înseamnă a te implica emoțional, a o iubi, a-i aduce luna de pe cer în primă fază, a da cu aspiratorul în a doua, a nu mai ieşi de sub pat într-a treia. Mare grijă!

Aşa vor femeile. Să le farmeci cu propuneri decente pentru viitor. Să le fascinezi  cu față de om serios, cu dorința ta reală de a te implica în vrajă, fie ea cu ajutorul cărților de tarot sau chiar cu horoscopul atât de cunoscut de ele. Eşti născut in Săgetător? Eşti un curvar. Ai belit ochii în Leu? Eşti instabil. Îți aniversezi ziua în Berbec. Nu meriți atenție. Ți se invârt astrele bezmetice tot seducând.

Cât de uşor ar fi ca bărbatul să seducă doar pentru sex? Ar fi ideal pentru ambele părți. Aşa cred, nu sunt gurul absolut. Să vrăjeşti astăzi doar pentru sex este ca şi cum ai încerca să urci pe Himalaya nu le mai place la Mamaia, să-i descoperi locuința Fetei Morgana, sau să incerci în a găsi, dracu, acul ăla în carul cu fân, ăla pe care îl caută lumea de generații. Citeam astăzi pe subiect despre întrebările pe care le pun femeile în situațiile în care bărbatul are singurul scop doar de a o f..e. Fiindcă ele s-au prins deja. De ce eu? Cum de ți s-a pus pata pe mine? Şi multe întrebări categoria stupide care pot pune seducătorul în încurcătură.

D-aia zic. Eu am răspunsul la întrebarea din titlu. Uşor? Ați înnebunit?