costume-de-baie-2011

Am participat în dimineața aceasta, plin și mândru de mine, la un eveniment deosebit de fantastico spectaculos, sexi sensibil, dulce duios. După lungi abțineri, și știți ce înseamnă ca bărbatul să poftească în nenumărate rânduri, am comentat afectuos la o poză a unei prietene de pe facebook care, spre bunăstarea ei și admirația noastră, a bărbaților, a postat o poză în costum de baie fiind. Nu mai puteam să tac, asta e! Foarte atrăgătoare magnetic trupesc, foarte neinhibată de atâtea și atâtea expresii pline de admirație suavă, drăgăstoase porcești de-a dreptul mieroase, prietena mea stătea în fotografie fixată în apa mării de soarele posesor de raze.

Era lista atât de lungă cuprinzând lingușitori, care ba și-o doreau în pat la noapte de chiar credeai că fata le-a dat acceptul tuturor, care ba îi propuneau câte-n lună și-n stele cu de toate minciunile sfruntate inventate pe loc. Eu nu, tăticu! Eu doar cu privitul, uitatul de sus pana jos cum îi stă bine unui ‘pensionar’, cu admirat amănunte cuprinse în detalii, și cu scăpatul unui oftat adânc pe pagină. Ah, ce bună ești!, a fost expresia mea de admirație limba atingându-mi pământul.

Acum, mi-a fost teamă să nu mă ia la ture. Sincer. Păi, dacă mă lua la ture o tipă d-asta care are sute de lingăi pe lângă ea, aș fi alergat de nu mă vedeam! Și-i dădeam cu fuga în tot antrenamentul pe care îl am în dotare. Clar! Aș fi alergat ca disperatul, una, două, nouă ture, ca într-un final, să mă prindă și să mă ia la cratițe, cam ce ar avea ea prin preajmă mai contondent. Spre norocul meu, nu s-a supărat tocmai pe mine care îi făcusem totuși o frumoasă declarație de simpatie. Sau nu m-a băgat în seamă văzându-mi vârsta dinozaurică. C-așa-i viața ce trece!

Nu? În fond, eu fusesem parfum pe lângă ceilalți bărbați, mai toți de acolo frați cu papagalii din junglă, care erau tăvăliți la picioarele paginii ei cu nemiluita. Ho, nebunilor!, era să le scriu, mai lăsați și bătrânilor un rest, scrântiților! Nehaliților! De oftică, am trecut mai departe promițându-mi c-am să mă reîntorc să mai o privesc încă o dată, bineînțeles înainte de a fi înghițită de hulpavii ăia care o tăbărâseră cu nesaț. Suntem noi masculi pursânge în majoritatea timpului, dar putem fi și libidinoși la greu. Ne suportați așa?