bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-1-full

De ce zic că bărbații cu burtă sunt comoară națională la casa femeii? De ce aceasta trebuie, obligatoriu, să-i îngrijească mai ceva ca pe copiii lor, cu mare grijă în a le crește cât mai mare proeminența din jurul taliei? Deoarece s-a demonstrat științific că bărbații cu burtă produc mai mult estradiol, o substanță biochimică care inhibă orgasmul. Aceasta este la mare căutare pe piața legală a hormonilor feminini. Cică asta s-ar afla numai în burta bărbatului ascuns ca un zăcământ care nu poate fi exploatat de nimeni în  afară de femeie.

Dar nu așa hocus-pocus cu ar dori ea, drepți cu fața la mine, ia o cratiță după ceafă și scoate cât mai repede estradiolul ăla din burtă, bagă-te sub pat, bărbate, și ieși de acolo când te-oi chema eu la o partidă de sex în draci. Nu, nu așa! Femeia modernă, la fel ca predecesoarele ei care și-au dorit ca sexul să dureze cu orele, scriind aici de acele pioniere căutătoare de substanță activă, ar trebui să îngrijească bărbatul fără crâcneală în dorința lor de avea o finalizare în extaz cât mai târzie.

Nu vă îndoiți de ceea ce scriu. Goana după estradiol a început pe când Eva fugea după Adam dorind să-l îndoape pe nenorocit cu mere, ca apoi, odată cu trecerea anilor când deja femeia își dorea emanciparea în domeniul atât de plăcut al sexului timpuriu, să se declanșeze acea goană (cunoscută de istorie) ce a pus mișcarea feminină în mare migrație. Totuși s-a depășit bunul simț în materie de colectare a substanței ce aduce fericire pe chip feminin.

Acum, conform timpurilor noastre atât de tulburi în care femeia dominatoare a supus bărbatul în lesa relației, auzind pe surse cum c-ar exista ferme de sclavi bărbați cu burta mare, cu îndopări automatizate ale gușelor deja pline, cu trafic transfrontalier de grași în care burtoșii sunt manipulați ca niște porci opăriți, estradiolul a devenit mai scump ca aurul. Așa a apărut mafia feminină în care bande de răufăcătoare îl tranzacționează pe piața neagră pe săracul bărbat. Prin urmare, acele femei care îl au la casa lor pe cel cu burtă, să se considere norocoase. Au cu ce.