243ea56c3b471a261e8da1206ee935ac

Ah, iubirea mea, dragostea vieții mele, îmi plac nopțile împreună la pielea goală făcute, noi doi mereu la bine şi la greu indiferent de greutățile vieții ce se vor ivi întâlnite, o să te iubesc întotdeauna cu toată ființa mea, floarea mea de iris, bombonica mea, fericirea mea. Ce să-ți aduc la pat mâine dimineața când te vei trezi? Un biscuițel, un păhăruț cu lăptic, un pupic dulce de la soțiorul tău?

Draga mea, te rog frumos să nu te mai iei de mama din orice banal motiv care ți se năzare ție! Oricum, mama face mâncare mai bună ca tine. Ştiu, tot îmi reproşezi de ai tăi şi neamul tău care au dat mai mult la nuntă, mai avuți fiind, dar să nu uiți că pe naşi ai mei i-au găsit. Mda, rochia de mireasă n-a costat atât de mult pe cât ți-ai fi dorit tu, inelul nu a fost cu piatra aia prețioasă care m-ar fi costat un rinichi, şi nici luna de miere n-a fost atât de năbădăioasă cum ar fi trebuit să fie. Doamne, ce dragă îmi eşti!

Mai trezeşte-te şi tu la ăla mic, vezi că trebuie să-i încălzeşti lăpticul, doooormi aşa în neştire fără să auzi ceasul ăla deşteptător! Eu am muncă cu trezire la 6.30 dimineața, tu stai toată ziua acasă odihnită vai de filmele alea mexicane de care nu te mai saturi privindu-le! Ai făcut azi ceva de mâncare? Nimic, normal! O să mănânc iar la mama, dar iar o să-mi zici că nu o să mă despart de țâța ei în veci. Esti mămica copilului meu, of, eşti totul pentru mine!

Mami, mă laşi să mă duc şi eu la o bere cu băieții? Ce țipi aşa? Hai mami, mâine mergem să-ti iei perechea aia de pantofi de care mi-ai povestit aseară pe la 11, pe când mi se lipeau ochii de somn. Aşa te găseşte mereu, cred că-ți face o plăcere nebună să mă vezi chinuindu-mă cu oboseala. Ştiu, problemele tale de la serviciu sunt de povestit cu jumătatea de oră, ce a făcut Geta secretara, cum era machiată Dorina de la HR, cine cu cine o mai arde împreună. Deci, mă laşi la bere?

Iar te doare capul? M-ai înnebunit! N-am făcut sex deloc săptămnă asta. Nici cealaltă? Na, vezi! Rămâne pe mâine? Mâine, nu? Ce zici? Trebuie să mergem la parastas? Of, popii ăştia mi-au scos perii ăstia albi pe care îi văd în oglindă chiar acum. Cu copiii ai vorbit azi la telefon? Ştiu, ştiu, băiatul a luat azi primul salariu, iar fata, în sfârşit, a luat restanța aia la care se chinuie din anul întâi. Deseară e meci, ne uităm separat la televizor. Am două beri reci, ahhh! Îmi pare rău, iubirea mea!

Crezi că ne invidiază lumea când ne vede ținându-ne de mână la anii noştri, tu babă, eu mai moş, dar arătând la fel de bine ca la 50 de ani? Uite o tipă bine! Ce te rățoieşti la mine? Am glumit! Te iubesc ca-n primele noastre clipe de viață-n doi. Mult, draga mea!

Urmează punctul ei de vedere