Red_nails_and_torn_tights_B_W7_by_CheshireReality1

Cică, alege un bărbat care să-ți sfâșie ciorapii, și nu inima. Este scrisă de un bărbat pe blog, clar, pentru că el nu știe că acei ciorapi sunt de firmă mare calitate, că ei costă o grămadă de lovele. Pe femeie o doare în partea din spate de inima ei (inimi se găsesc la market, raionul mezeluri-carne) și de sentimentele clocotite acolo în pârdalnica (astea se găsesc și second-hand, nu-i bai!).

Ciorapii contează pentru o femeie, la fel cum contează pentru bărbat o bere băută cu băieții seara la o terasă, acolo în fața unui proiector ce-o dă tare pe transmisia unei partide de fotbal. Ciorapii sunt atât de necesari încât ea ar face crimă pasională în timp ce bărbatul dorește s-o dezbrace, necunoscând, de țăran ce este, importanța perechii de dresuri în viața femeii.

Ce sex? Ce amor? Da’ stai măi, băiatule, ce te repezi așa?, i-ar zice ea într-un acces de furie. N-ai mai văzut femeie în viața ta?, ar continua ea punând mâinile în șolduri și-un picior pe grumazul lui, băgându-i tocul în gât. Da’ stai, la naiba, în durerea mea, ahhh, că plâng acum de necaz, uite, mi s-a dus un fir la ciorap și-am dat o grămadă de bani pe ei! Îmi cumperi tu alții?, ar încheia ea furibund, spărgând veioza primită în dar de la mama lui,  ca apoi să-l lase mut de uimire și cu ochii cât ceapa storcându-i oftica usturătoare pe obraji.

Nu mai am chef de niciun sex, la naiba cu toate!, zise ea izbucnind în plâns atât cât să ude cinci batiste, șervețele de la bucătărie toate, cât și perna bărbatului pe care dormea atât de liniștit noaptea. Auzi, blogger-ul? Și atunci, cum să-i mai sfâșii ciorapii?