243ea56c3b471a261e8da1206ee935ac

Urmare de aici

Ah, iubirea mea, dragostea vieții mele, îmi plac nopțile împreună la pielea goală făcute până dimineața, dragule, noi doi mereu la bine şi la greu indiferent de greutățile vieții ce se vor ivi întâlnite, o să te iubesc întotdeauna cu toată ființa mea, cascadorul meu, frumosul meu cu părul dat peste cap, fericirea mea care nu se va mai uita la altă femeie niciodată. Mai poți? Sunt pofticioasă de nu te văd. Îmi aduci și mie un păhărel cu apică? Doamne, trei copii am să-ți fac!

Dragul mea, ce ți-a făcut mama, ăăă? Te-ai luat de ea degeaba aseară când a venit în vizită la noi. Serios. A zis și ea de ce sunt chiloții ăia aruncați prin sufragerie, de ce te uiți la fotbal și n-o bagi în seamă, că sunt prea multe sticle de bere la gunoi băute de tine. A vrut din bunăvoință să ne mute frigiderul, aragazul și vesela. Să aranjeze ea cum știe mai bine. Cum îi place. Știi că are gusturi. Tu? Ai uitat că sunt luate de ea la nuntă!? Și de mașină ai uitat, nu? Știi, da? Dacă nu era mămicuța și tăticuțu, porneam de la lingură în baza alor tăi.

Iar ai uitat să-i dai la băiat să mănânce, iar n-ai încălzit lăpticul cum trebuie, ai spălat biberonul? Nu poate și amărâta asta de femeie să stea liniștită la un film romantic, că tu o deranjezi. Of, bărbații ăștia! N-ai bază în ei! Nu bagi nimic la cap. Unde este aia, unde este aialaltă? Să te duci să mănânci la maică-ta, astăzi chiar nu am chef să fac mâncare. M-am săturat să fiu sluga casei. Să treci pe la farmacie pentru  a cumpăra sirop de tuse, un medicament pentru colici și niște ceai de mușețel. Să duci și gunoiul ăla! Aaa, să nu uit! Ia și o înghețată de vanilie! Hai, fă ceva și pentru mine!  Puiuț, și nu uita! Te iubesc!

Ce burtă mare ai făcut măi, dragule! Bagi în tine ca-ntr-un spart. Ți-am zis să nu mai mănânci seara. Ce te dai pe lângă mine. Of, sunt atât de obosită! Parcă mă doare și capul. Știu, știu, am zis acum ani că o să-ți fac trei copii. Nu-ți ajung doi? Ia uite ce cur mare am făcut! Iubituleeee! Nu ieșim și noi în oraș mâine? Poate îmi iau o pereche de pantofi, o cremă de față pentru +40 de ani, un șampon ud, unul uscat, un balsam, o mască tratament , ulei, toate pentru păr. Îți trebuie și ție ceva? Ce? Un pieptene? Ha, ha, mai ai păr de o spălare, iar tu vrei să mai dai bani pe pieptene! Termină!

Crezi că ne invidiază lumea când ne vede ținându-ne de mână la anii noştri, tu moș, eu mai tinerică, așa cum mă laudă lumea la birou? Știi cum întorc capul tipii pe stradă? Ce te rățoieşti la mine? Am glumit! Te iubesc ca-n primele noastre clipe de viață-n doi. Mult, dragul meu!