Atentionare_de_la_ANM_cod_galben

 

Atentatul a fost revendicat de guvernarea, pardon, de gruparea teroristă Cod Galben de prostie la Casa Albă a României. Nu e Gerald Batlăr în rolul principal, ci doar o amărâtă de blondă, vai mama ei pe unde şi-a terminat studiile administrative.

Nu sunt informații clare de la fața locului, nu sunt nici reporterii principalelor televiziuni de bau-bau care să percuteze la minciuni adevărate pe ecranele televizoarelor, dar, din ştiri pe surse, ale dracului ce mai umblă libere pe la proşti, s-a conturat acțiunea care a distrus incinta primăriei.

Azi, la orele 12, la prânz, s-a întâmplat nenorocirea. A intrat Codul Galben cu rucsacul în spate. I-a oferit 5 lei polițistului local de la uşă, s-a amestecat printre angajații care, unii plecau acasă pe partea dreaptă a holului pentru a nu se lovi de cei care veneau la muncă pe partea stângă a acestuia, ca apoi, să intre lejer în sala de şedințe a Primăriei Capitalei. Motor!

Aici avea loc comandamentul de vreme rea, cicloane, uragane, alte fenomene extreme cu puterea de 13-14 pe scara Saffir-Simpson, comandamentul instituției format numai şi numai din oameni capabili recunoscuți la nivel național ca fiind profesioniştii de vreme rea ai primarului. Codul Galben se aşeză pe un scaun care scârțâi nervos din lipsa unei vaseline pentru timpul urât de afară. Fixând-o pe tipa blondă care semăna cu Codul Negru de acasă, de pe planeta de unde venea El, îşi puse rucsacul la piciorul scaunului, aşteptând. Nu venise momentul.

Vine, oameni buni, locuitori, vine uraganul! Am închis şcolile, am trimis bugetarii acasă, am dat o primă de consolare acestora şi le-am mărit salariile şoferilor. Vine una dintre cele mai distrugătoare forţe ale naturii reprezentată de uragane, iar acesta, domnilor, va fi atât de mare, încât ne va da peste cap, pe vecie, traficul din oraş, încheie apocalipsa duamna blondă. E, atunci, Codul Galben declanşă bomba speriat de cele auzite. Buuum!, se auzi de la Didru. Buuuum!, se auzi de la Călăraşi. Prostia se revărsa în oraş cu uşurință ajutată de vântul altor proşti care o multiplicau. Devenise virală.