3337369d66e54c3cb995d090544c446d

De ce sunt atrași bărbații de femeile cu sâni mari și cu fese proeminente? Explicația specialiștilor: Este scris în ADN-ul uman.

Presupunând că Dumnezeu, atunci când a creat lumea ajutat fiind și de extratereștri ce voiau întemeierea unei lumi pe pământ, a luat pana unui dodo mare cât jumătate din copacul de sequoia gigantea ce trona relaxat în fața casei Lui, a înmuiat-o tacticos în sânge de mamut blănos trecând limba umedă peste vârful acesteia, a pus cinci slujbași de peste galaxii și găuri negre să-l prindă cu niște liane pe Adam, admițând toate acestea, a purces în a-și demonstra talentul de creator al lumii în scrieri filozofice numai și numai despre plăcerile bărbatului.

Pune-te și scrie cu încetineală pe ADN-ul lui, cu tactică neapărat, pentru a rămâne în eternitate, cât și cu pasiune pentru un lucru bine făcut. Pentru ca bărbatul să știe cum s-o facă și cum s-o dreagă peste ani distanță, să dăinuie și să nu se năruie toată creația, să-i placă cei frumos, tot ce-i atrăgător într-ale țâțelor mari și cururilor bombate, exemplificând clar pe-un fir de ADN, nume precum Jenifer Lopez sau Kim Kardașian, nume scrise cu fir de staniu durabil  peste toată era glaciara ce o să vină peste lume.

Apoi, Creatorul îi luă ADN-ul lui Adam și-l trecu prin două spălări cu apă sfințită de la Marea Moartă adusă pe când încă era vie, îi dădu o clătire cu apă de ploaie curata căzută din trei nori ce-și făceau veacul prin preajmă, după care, îl puse la uscat pe culmea dintre doi araci din lemn de nuc. Fără stoarcere, pentru a rămâne până-n zilele noastre și dincolo de ele. Presupunând, am zis!