Picture_20171001_094651600

Titlul este fals. Şi fotografia este pusă doar pentru a induce în eroare.

De fapt şi de drept aceste câteva rânduri sunt scrise doar pentru cei care dau laicuri fără să citească articolul, aceştia oprindu-se la titlu. Cum în titlu poate să scrie altceva, iar în ‘interior’ să fie numai ‘prostii’, ca-n cazul de față, zic următoarele.

Tu, fraiere care ai dat laic fără să citeşti şi articolul de sub titlu, da, tu! Eşti un ignorant al facebook-ului, un păcălici pe care oricine poate să-l fraierească în draci. Dacă vrei să fii stăpân pe propriile păreri, nu te lăsa influențat de titluri pompoase sub umbrela cărora se pot ascunde minciuni sau manipulări fine ale celor rău intenționați. Mai grav este atunci când nu citeşti articolul, dar îl şi şăruieşti mai departe în prostia ce te-a cuprins. Vei participa fără să vrei la îndobitocirea celor făra de minte. Cei ca tine.

Manipularea pe saiturile de socializare este uriaşă, sunt interese enorme ale diferitelor persoane care te vor prost, sunt partide care au angajat postaci care să-ți îndrume greşit mintea cu ştirile false aruncate pe perete, sunt ziare care gândesc informațiile doar de prin auzite. Gândeşte! Citeşte tot, nu numai titlul!

Fraiere! ( să nu zic altfel )