cea-mai-maare-pensie-810x540

Unul Valer, mare sculă pricopsită pe la C(P)CR, comunist notoriu amplu simpatizant al luptei împotriva justiției, are o pensie nesimțită de 30.000 lei, să-i fie familia fericită şi muşchiul lui de barosan care o să trăiască, nici mai mult, nici mai puțin, decât 200 de ani. Cum o fi să-ți intre, lunar, atâția bani în buzunar, ştindu-te că nu-i meriți? Cât de nenorocit să fii să te bucuri la ce nu este al tău? Ce faci cu atâția când mai ai de trăit maxim 10 ani cu îngăduință de la Cel de sus?

O să împartă lumea cu banii lui, o să-i ia cu el dincolo, o să şi-i pună la căpătâi sub scândură? Aş fi curios ce este în mintea unui bogătan d-ăsta care şi-a vândut sufletul hoției întru fericirea seculară a neamului său. Ho bă, c-o să vină sfârşitul lumii de la soare sau de la un nebun roşcovan, şi-o să îti bagi banii în cur în timp ce treci avar în lumea de dincolo! O să fii fericit?

Iadul este deja ocupat de nenorociți asemeni ăstuia. Au locurile rezervate din timp. Cineva i-a notat pe lista neagră încă din timpul vieții. Flăcările sunt menținute înalte doar pentru a-i arde pe alde haplea, cazanele sunt pline ochi cu smoală roşie pentru o decojire completă a pieilor de nesătui, pe când alde mii de scaraoțchi îi aşteapta la cotitură pentru a le  lua definitiv bogăția. Ce-or să mai facă atunci? Or să-l fure pe Dracu?

Nu vă dor urechile când auziți suma de mai sus? Nu vă dor ochii privind zerourile alea? Asta i-aş întreba pe ăia care i-au făcut pu.a mare ăstuia cu pensia de 30.000 lei. Şi i-aş mai întreba ceva. Voi căt aveți asistata, plata la negru, pensia? Întreb pentru eternitatea prostiei.