media-138453244673089900

Am auzit de mulți bărbați care, prinşi cu diferite activități sau hobby-uri care le-a ocupat vârsta până acum, au ieşit dintr-o dată în lumea dură condusă de femei. O să le explic eu. Ştiți filmul Planeta Maimuțelor? E, aşa a fost şi bărbatul. Un mare şef ce domina minim 10 femei deodată, un adevărat conducător de oşti ce avea ca sclave armate de casnice, un dominator ce avea sub cheie clanuri de gospodine, de sexuale, de luptătoare. Apoi, încet, încet, femeia s-a răsculat în a-şi cere drepturile, dând startul pretențiilor care mai de care mai exagerate, începând a se lupta precum maimuța aia urâtă din film. Şi, cu anii, a pus stăpânire pe planetă. Şi pe bărbat.

Aşa au apărut cursuri de supraviețuire prin pustiul sentimental ce i-a cuprins pe masculi, cărți despre lupta de gherilă dusă de bărbați prin jungla relației, proceduri prin care aceştia pot redeveni, cel puțin, la nivel de egalitate cu femeile. Toate scrise de luptători antiterorism, antisclavagism, anticratițe.

1. Cursuri de supraviețuire cu Bear Grylls bazate pe realitatea vieții, pe chinurile îndurate, pe nenorocirile întâmplate. El îi va învăța pe bărbați despre siguranța în trai bun, despre această artă care a asigurat o continuitate speciei umane masculine încă de la începuturile ei, artă care a făcut diferența între libertate şi sclavagism.

2. Lupta de gherilă a bărbaților, guerilla’s fighters, în care aceştia sunt angrenați în a participa la atacuri surpriză şi strategii de combatere a femeii prin casele conspirative numite cârciumi.

3. Procedurile de restabilire a ordinii mondiale în materie de cine-i şeful, va fi luptă pe viață şi pe moarte, se vor stabili în curând. El vor fi bazate pe adevăruri istorice în care femeia îl spăla la picioare pe bărbat numai cu ierburi aromatice, îi făcea fără crâcneală câte enşpe mii de copii, îi aduce pocalul cu vin la nas, încât acesta se întorcea cu drag de le război şi, nu stătea, ca acum, mai mult pe la meciuri de fotbal şi la bere cu băieții.

Ca să ştie toți. Nepoții noştri ne vor răzbuna, să ştiți!