barbat-cu-voce-groasa-si-puternica

Să luăm în considerare rotirea destinului, precum o recirculare a lui, de la capăt până la final. Mă refer la acea voință supranaturală care ar hotărî, în mod fatal și implacabil, tot ce se va petrece iar în viața bărbatului. Dacă acesta s-ar naşte din nou, bebeluş fin neprihănit, uns la cur cu uleiuri speciale pline de cocos, curat la suflet îngerii lângă el, bărbatul sigur ar schimba 5 lucruri  de care s-a lovit urât în viețile anterioare.

1. Bărbații vor trece în rezervă toate femeile din funcțiile de conducere. Nu le vor face rău, dar nici nu le vor menaja. Vor emite legi şi proceduri cu interzicerea pe generații a implicării femeii în deciziile importante pentru societate. Femeile vor fi atrase, pe salarii mari de 2000 euro, să muncească în joburile foste ale bărbaților. Femei miner, femei petrolist, femei instalator. Ehe, ca paranteză, să-i vezi noada curului femeii instalator la schimbarea țevilor de sub chiuvetă, ar fi plăcerea supremă a masculului.

2. Bărbatul nu va mai alerga ca nebunul după femei. Antrenamentul pe care îl făcea în trecut, inimă zburdalnică, va fi oprit încă de la început. Fără discuții. Fără 1000 metri garduri, fără aruncarea suliței lui Cupidon, fără maraton. Medaliile câştigate la cucerirea unei femei, cea care se ‘împiedica’ în trecut cu greutate, vor fi topite. Fiecare bărbat îşi va finanța din surse proprii o firmă de primit femei în audiență pentru cererea prieteniilor. Fără relații, pile sau cunoştințe sus-puse.

3. Bărbatul nu se va mai însura niciodată. Cuvântul ‘însurătoare’ va fi scos din dicționare, va fi şters din cărțile de istorie, documentele oficiale cu acel ‘da’ înfiorător spus la primărie vor fi secretizate în buncăre la sute de metri sub pământ. Fiecare bărbat va avea mai mult ca strictul necesar de la guvern asigurat. Va avea pe lângă casă o gospodărie bine amenajată cu puicuțe tinere, găini bătrâne şi iepuroaice bine făcute. Văcuțele tinere, galeşe mânca-le-ar tata, vor fi libere să pască pe sutele de păşuni de la marginea oraşelor. Copiii vor creşte frumoşi sănătoşi asigurați de natură, de mame nenumărate pline de iubire, la grămada dragostei născuți.

2. Bărbatul nu va mai face curățenie never. Nici mâncare. Nu va mai bate covoare, nu va mai duce gunoiul, nu va mai repara probleme prin casă. Fiecare bărbat va avea posibilitatea să-şi angajeze câte 50 de femei pentru a păstra curată întreaga fermă. Şi nu numai. Gătitul va fi tot în atribuțiile acestora, cu tot ce implica acesta. Cumpărat de la piață, gătit, făcut curățenie la bucătărie. Bărbatul va impune regula ca toți membrii familiei să mănânce împreună mesele importante ale zilei. Bărbatului, la cerere sunat din clopoțel, i se va aduce masa în vârful patului, i se va face baie lângă o fată neprihănită, i se vor tăia unghiile fără să i se ciupească degetele, i se vor sparge coşii de pe spate, i se vor asculta toate văicărelile despre micile junghiuri avute. Va fi respectat şi iubit.

5. Bărbatul nu va mai munci în veci. Cum spuneam, femeile vor trece prin furcile caudine ale selectării pentru joburile bine plătite din industria grea. Vor fi exemplar remunerate. Dacă nu vor fi mulțumite sau dacă vor face figuri cum că munca este grea, cum că ele sunt genul sensibil, cum că egalitatea între sexe a fost doar o solicitare greşită, ele vor fi concediate cu direcție plantațiile de trestie de zahăr din Guyana Franceză. Dacă, conform preconizării oficialităților, femeile vor emigra nemulțumite de noua societate a bărbaților, în România vor fi aduse vietnameze sau sri lankeze pentru a le înlocui.

Aşadar, aşteptăm ca bărbatul să se mai nască o dată. Da? Să nu aud comentarii!